Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Adobe Slate Yayınlandı


Sunum yapmak için harika yöntemlerden biri de iPad kullanımı. Saatler alan hazırlıklar ve zorlu süreçlerin ardından iPad ekranında yapılan sunumların dünya genelinde geniş bir kesimin tercihi olduğu biliniyor.

Türkiye’de de çok yaygın bir kullanım alanı bulan iPad ile sunum konusuna Adobe’den yepyeni bir katkı daha geldi. Yazılım şirketi, Adobe Slate adlı yeni uygulamasını duyurdu.

Adobe Slate, hazır şablonlar üzerinden kısa süre içinde harikulade sunumlar hazırlamak için ideal. iPad ekranına özel olarak kurgulanan uygulama hız ve basitlik konularındaki yetenekleri ile öne çıkmayı hedefliyor. Hazır şablonların seçimi, yazı için fontların ayarlanması, görsellerin dizaynı ve etkileyici sunumunuz hazır.

Adobe’nin bu yeni uygulamasında dikkat çekici konulardan biri de yazı tipi ve şablon konusunda sunulan geniş alternatif yelpazesi. Kullanıcıların kendi istedikleri doğrultuda sunumlar hazırlamaları için geliştirilen bu seçenekler arasından iddialı sunum dosyalarının hazırlanabilmesi dahi mümkün.

Uygulamanın ilgi çeken bir diğer özelliği de sunumlara ses eklenebilmesini mümkün kılması. Adobe Voice uygulamasından izler taşıyan bu özellik sayesinde sunuml-içi-sesli-sunum olanağı da kullanıcılara sağlanmış oluyor. Adobe, yayınladığı tanıtım videolarında 30 saniye içinde hazırlanan sunumlara vurgu yaparak Slate’in kullanım kolaylığını gözler önüne seriyor.

Uygulamayı İndir