Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Alanyalı Touchapp’ten yerli sosyal medya çağrısı

Touchapp’in Kurucu Ortağı Islam Faisal, Türkiye’den de büyük ilgi gören Meta’nın yeni uygulaması Threads sonrası bir çağrı yaptı. Islam Faisal, “Türkiye’deki milyonlarca kullanıcıyı Türkiye topraklarından doğan sosyal medya uygulaması Touchapp’i kullanmaya çağırıyoruz. Kullanıcılardan hassas veriler toplamayan Touchapp olarak, temiz ve güvenli ortama Türk kullanıcıları bekliyoruz.” dedi.

Alanyalı Touchapp’ten yerli sosyal medya çağrısı

 

‘Touchapp, kullanıcıların hassas verilerini toplamıyor’

 

Türkiye’de yaklaşık 2 yıl önce devreye alınan sosyal medya uygulaması Touchapp’in Kurucu Ortağı Islam Faisal, Türkiye’den de büyük ilgi gören Meta’nın yeni uygulaması Threads sonrası bir çağrı yaptı. Islam Faisal, “Türkiye’deki milyonlarca kullanıcıyı Türkiye topraklarından doğan sosyal medya uygulaması Touchapp’i kullanmaya çağırıyoruz. Kullanıcılardan hassas veriler toplamayan Touchapp olarak, temiz ve güvenli ortama Türk kullanıcıları bekliyoruz.” dedi.

 

Son dönemlerde Elon Musk yönetimindeki Twitter’da farklı uygulamalar devreye girdi. Yapılan uygulamalar eleştirilerin hedefi olurken, Meta, Twitter’a rakip olarak yeni uygulaması Threads’ı devreye aldı. Türkiye’den de büyük ilgi gören uygulama 24 saatte 30 milyon kullanıcıyı geçti. Türkiye’den büyük ilgi gören Threads’ın yine yurtdışı merkezli bir uygulama olmasının düşündürücü olduğunu söyleyen Touchapp Kurucu Ortağı Islam Faisal, Türkiye’deki milyonlarca kullanıcıya Türkiye topraklarından doğan sosyal medya uygulaması Touchapp’i kullanmaları konusunda çağrı yaptı.

Kaliteli içeriklerin ve en önemlisi insani değerlere saygı duyan paylaşımların yapıldığı Touchapp’in, yaklaşık 2 yıl önce Antalya Alanya merkezli olarak kurulduğunu söyleyen Islam Faisal,

“Meta’nın yeni uygulaması Threads’i piyasaya sürdüğü gün, yerel bir Türk sosyal medya platformu olarak, yeni özelliklerimizle ve sunduğumuz içerik kalitesiyle dünya çapındaki mega teknoloji şirketleriyle rekabet edebileceğimizi kanıtladık. Kullanıcılardan hassas veriler toplamayan Touchapp olarak, temiz ve güvenli ortamımızla öne çıktık. Platformdaki iletişimin amacı, topluluk üyeleri arasında değerli iletişimi teşvik ederek toksik olmayan bir topluma aracılık etmek.” diye konuştu.

 

 

UYGULAMAMIZ FARK YARATIYOR

 

Bugüne kadar Touchapp olarak Türkiye’de 40 milyon TL yatırım yaptıklarını hatırlatan Islam Faisal, “Gelecek 5 yıllık süre içinde yatırım tutarını 200 milyon TL’ye çıkarmayı planlıyoruz. Bünyemizde büyük çoğunluğu Türk, 45 yazılımcı çalışıyor. Türkiye’den doğan Touchapp ile dünya çapında sosyal iletişim anlayışını değiştirmeyi, kişiselleştirilebilir bir sosyal medya platformu yaratmayı amaçladık. Kaliteli paylaşımların yer aldığı bir platform olarak kullanıcısına zamanını faydalı bir şekilde geçirmeyi taahhüt ediyoruz. Ortak fikirli insanları buluşturan ve bugüne kadarki sosyal medya platformlarından ayrışarak fark yaratan bu uygulamayı, Türkiye’den dünyaya tanıtmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.