Sosyal Medya

Kripto Para

Algorand (ALGO) BtcTurk PRO’ya eklendi

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4,5 milyondan fazla kullanıcısı bulunan BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da; Algorand’ı (ALGO) listeledi. Böylece BtcTurk | PRO, 56 kriptopara birimine ve 136 işlem çiftine ulaştı.

Algorand (ALGO) BtcTurk | PRO’ya eklendi

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4,5 milyondan fazla kullanıcısı bulunan BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da; Algorand’ı (ALGO) listeledi. Böylece BtcTurk | PRO, 56 kriptopara birimine ve 136 işlem çiftine ulaştı.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, dünya genelinde 4,5 milyondan fazla kullanıcıya 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor.

Kişiye özel tüm bilgi ve belgeleri şifreli olarak çoklu güvenlik katmanlı sunucularda muhafaza eden BtcTurk, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma eklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Algorand’ı (ALGO) listeliyor.

Yeni eklenen kriptoparalar ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası (TRY) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. Algorand (ALGO) için minimum yatırma limiti 1 ALGO, minimum çekme limiti ise 0,1 ALGO olarak uygulanıyor.

Algorand (ALGO) hakkında:

Algorand, Bitcoin ve diğer blokzinciri ağlarında gerçekleşen işlemlerdeki hız sorununa çözüm üretmek amacıyla ortaya çıkmıştır. Blokzincirinde yapılan işlemlerin hızını ve verimliliğini artırmak için geliştirilmiştir. Proof of Stake (Hisse Kanıtı) protokolü ile çalışır. Algorand ağındaki bir katılımcı, sahip olduğu ALGO’yu stake ederek ağ üzerinde teklif verebilmekte ve oylamalara katılabilmektedir.

BtcTurk | PRO’da listelenen kriptopara birimleri Bitcoin (BTC) dahil 56 oldu

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk | PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), NuCypher (NU), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT) Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO). Böylece BtcTurk | PRO 136 işlem çiftine ulaştı.