Sosyal Medya

Fırsatlar

Amazon.com.tr’den Okula ve Şehre Dönüş Dönemine Özel Fırsatlar

 Tatil sezonunun sonuna yaklaşırken, Amazon.com.tr şehre dönecekler için 18 Eylül'e kadar yüzbinlerce üründe kaçırılmayacak indirimlerin sunulduğu ‘Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları'nı duyurdu. 

Amazon.com.tr’den Okula ve Şehre Dönüş Dönemine Özel Fırsatlar

 
Tatil sezonunun sonuna yaklaşırken, Amazon.com.tr şehre dönecekler için 18 Eylül’e kadar yüzbinlerce üründe kaçırılmayacak indirimlerin sunulduğu ‘Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları’nı duyurdu. 

Amazon.com.tr, yaz tatilinden dönenler için tüm kategorilerden yüzbinlerce ürünün muhteşem fiyatlarla sunulacağı Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları’nı duyurdu. 18 Eylül’e kadar devam edecek kampanya boyunca tüm Amazon.com.tr müşterileri, ev ürünlerinden modaya, kırtasiye malzemelerinden elektroniğe kadar geniş bir seçkiden indirimlere erişim sağlarken, Prime üyeleri ise kendilerine özel fırsatlardan faydalanabilecekler.

Ayrıca müşteriler, tüm bu ürünlere Amazon.com.tr’nin hızlı ve güvenli teslimat seçenekleriyle sahip olma imkânı bulacak. Amazon.com.tr, Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kampanyası boyunca tüm müşterilerine muhteşem indirimlerin yanı sıra teslimat süreçlerinde aynı gün, ertesi gün ve iki günde teslimat seçeneklerini sunuyor. Üstelik Prime üyeleri tüm teslimat seçeneklerinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Kampanya kapsamında indirime girecek ürünler arasında LEGO setleriyabancı kitaplarBose kulaklık ve hoparlörlerBosch DIY ürünleriEv ve yaşam ürünleri gibi şehre dönüş döneminde ihtiyaç duyulabilecek geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Amazon.com.tr’nin okula ve şehre dönüş kampanyası kapsamında sunduğu tüm fırsatlara buradan ulaşabilirsiniz.