Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Amazon.com.tr’den yüzde 70’e varan Büyük Moda İndirimi

Amazon.com.tr’nin ’e varan Büyük Moda İndirimi başladı. 31 Ağustos’a kadar binlerce üründe geçerli olacak fırsatlar Camper, Crocs, Defacto, Koton, Levi’s, New Balance, Tommy Hilfiger ve daha birçok seçkin markanın ürünlerine cazip fiyatlarla sahip olma olanağı sunacak.

Amazon.com.tr’den %70’e varan Büyük Moda İndirimi

Amazon.com.tr’nin %70’e varan Büyük Moda İndirimi başladı.

31 Ağustos’a kadar binlerce üründe geçerli olacak fırsatlar Camper, Crocs, Defacto, Koton, Levi’s, New Balance, Tommy Hilfiger ve daha birçok seçkin markanın ürünlerine cazip fiyatlarla sahip olma olanağı sunacak.

Amazon.com.tr, %70’e varan Büyük Moda İndirimi’nin başladığını duyurdu. 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak fırsatlar tüketicilere hem yaz sezonu hem de yılın geri kalanında ihtiyaç duyabilecekleri binlerce popüler giyim ürününde %70’e varan indirimler sunuyor. Kampanya boyunca moda severler tişört, gömlek, elbise, pantolon, bikini, mayo, şort, spor ayakkabı, sneaker, terlik, sandalet, koşu kıyafeti, tayt, güneş gözlüğü, cüzdan, çorap, iç çamaşırı ve çok daha fazla yetişkin ve çocuk ürününe cazip fiyatlarla sahip olabiliyor.

Kampanyada Camper, Crocs, Defacto, Koton, Levi’s, New Balance ve Tommy Hilfiger gibi birçok seçkin markanın ayakkabı ve giyim ürünleri de özel indirimlerle tüketicilerle buluşuyor. Büyük Moda İndirimleri kampanyasına https://www.amazon.com.tr/modaindirimi ve Amazon.com.tr mobil alışveriş uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor.

‘Büyük Moda İndirimi’ kapsamında yer alan dikkat çekici ürünlerden bazıları şöyle; 

  • New Balance ayakkabılarda %65’e varan indirimler
  • Defacto giyim ürünlerinde %60’a varan indirimler
  • Camper ayakkabılarda %60’a varan indirimler
  • Koton giyim ürünlerinde %60’a varan indirimler
  • Tommy Hilfiger ürünlerinde %60’a varan indirimler
  • Levi’s giyim ürünlerinde %60’a varan indirimler
  • Crocs terliklerde %50’ye varan indirimler