Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Amazon Prime Video Türkiye’nin Haziran 2022 takvimi açıklandı  

Amazon Prime Video Türkiye ile haziran ayında The Summer I Turned Pretty, Chloe ve My Fake Boyfriend gibi yapımlarla birlikte yeni sezonlarıyla The Boys ve Fairfax izleyicilerle buluşuyor.

Amazon Prime Video Türkiye’nin Haziran 2022 takvimi açıklandı

Amazon Prime Video Türkiye ile haziran ayında The Summer I Turned Pretty, Chloe ve My Fake Boyfriend gibi yapımlarla birlikte yeni sezonlarıyla The Boys ve Fairfax izleyicilerle buluşuyor.

Amazon Prime Video, haziran ayında Türkiye’de yayına girecek içerikleri açıkladı. Haziran ayında Türkçe altyazı seçeneğiyle Prime üyeleriyle buluşacak popüler yapımlar arasında The New York Times’ın en çok satan çizgi romanına dayanan The Boys’un 3. sezonu, çete kültüründeki yerlerini kazanmak isteyen dört ortaokul öğrencisinin başına gelen talihsizlikleri işleyen animasyon komedi Fairfax’in 2. sezonu,  bir kız ve iki erkek kardeş arasındaki aşk üçgenine, anneler ve çocukları arasında sürekli gelişen ilişkiye ve güçlü kadın arkadaşlığının kalıcı gücüne dayanan çok kuşaklı bir drama olan The Summer I Turned Pretty, çocukluk arkadaşı Chloe Fairbourne’u (Poppy Gilbert) sosyal medyada takıntılı bir şekilde takip eden Becky Green’in (Doherty) yaşadıklarını anlatan Chloe ve kendisini terk eden zehirli erkek arkadaşından uzak duramayan Andrew’un sorununu işleyen My Fake Boyfriend yapımları bulunuyor.

Prime üyeleri Prime Video ile sürekli yenilenen popüler film ve dizilerden oluşan geniş bir seçkiye sınırsız erişimin yanı sıra bedava ve hızlı kargo, Prime Gaming ile ücretsiz oyun ve oyun içi içerikler ile üyelere özel indirimler gibi birçok ayrıcalığa aylık sadece 7,90 TL’ye sahip olabiliyor.

Amazon Prime Video Türkiye Haziran Ayı Takviminden Öne Çıkanlar:

The Boys 3. Sezon – 3 Haziran

Butcher ve Homelander huzuru ve sessizliği kan ve kemiğe dönüştürmek için can atıyor. The Boys gizemli bir Anti-Supe silahını öğrendiğinde, onu Seven’e yollar ve bir savaş başlatır. Böylece ilk Süper Kahraman efsanesinin peşinden koşar: Soldier Boy.

The Boys; ünlüler kadar popüler, politikacılar kadar etkili ve tanrılar kadar saygı duyulan süper kahramanların süper güçlerini iyilik için kullanmak yerine kötüye kullandıklarında neler olduğunu gösteren eğlenceli bir yapım. Yozlaşmış süper kahramanları durdurmaya niyetli olan bir grup kanunsuz olan The Boys, süper kahramanları yöneten ve onların kirli sırlarını örten milyarlarca dolarlık holding olan “The Seven and Vought” hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için kahramanca arayışlarına devam ediyor.

The Boys’un üçüncü sezonunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Jensen Ackles rol alıyor.

The Boys, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapan Garth Ennis ve Darick Robertson’ın The New York Times’ın en çok satan çizgi romanına dayanıyor, dizinin baş yapımcısı ise Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn ve Michaela Starr da yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. The Boys, Amazon Studios ve Sony Pictures Television Studios tarafından, Kripke Enterprises, Original Film ve Point Gray Pictures ile birlikte yapıldı.

Fairfax 2. Sezon – 10 Haziran

Fairfax 2. Sezon – 10 Haziran

Çete kültüründeki yerlerini kazanmak isteyen dört ortaokul öğrencisinin başına gelen talihsizlikleri işleyen bu animasyon komedinin ikinci sezonunda daha fazla eğlence izleyicileri bekliyor. Uyum sağlamak ve öne çıkmak, git ya da ekibine tutunarak öl, yapay zeka olsun veya olmasın ilk aşkınızı öpmek gibi zamansız mücadelelere modern bir bakış.

Uzun zamandır arkadaş olan Matthew Hausfater, Aaron Buchsbaum ve Teddy Riley’in yapımcılığını üstlendikleri dizinin başrollerinde Skyler Gisondo (Dale), Kiersey Clemons (Derica), Peter S. Kim (Benny) ve Jaboukie Young-White (Truman) yer alıyor. İkinci sezonun konuk yıldızları ise şunlardır: Billy Porter, Zoey Deutch, Camila Mendes, Rob Delaney, Yvette Nicole Brown, Ben Schwartz, JB Smoove, Tim Simons, Pamela Adlon, Guy Fieri, Annie Murphy, Michael Rooker, Jeff Bottoms, Larry Owens, John Leguizamo, Michaela Dietz, Edi Patterson, Mark Proksch, David Strathairn ve Colton Dunn.

The Summer I Turned Pretty 1. Sezon – 17 Haziran

The Summer I Turned Pretty 1. Sezon – 17 Haziran

The Summer I Turned Pretty, bir kız ve iki erkek kardeş arasındaki aşk üçgenine, anneler ve çocukları arasında sürekli gelişen ilişkiye ve güçlü kadın arkadaşlığının kalıcı gücüne dayanan çok kuşaklı bir drama. İlk aşk, ilk kalp kırıklığı ve o mükemmel yazın büyüsü hakkında bir gelişim hikayesi.

Bu Prime Video dizisi, pilot bölümünü de yazan Jenny Han ve Gabrielle Stanton tarafından yönetiliyor. Dizinin baş yapımcılar Han, Stanton ve Karen Rosenfelt ile birlikte Hope Hartman, Mads Hansen ve Nne Ebong. Seri, Amazon Studios ve wiip’in ortak yapımı.

Dizinin yıldızları arasında ise Lola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso, Minnie Mills, Colin Ferguson ve Tom Everett Scott bulunuyor.

Chloe 1. Sezon  – 24 Haziran

Chloe 1. Sezon  – 24 Haziran

Becky Green’i (Doherty), çocukluk arkadaşı Chloe Fairbourne’u (Poppy Gilbert) sosyal medyada takıntılı bir şekilde takip ediyor. Chloe’nin büyüleyici hayatı, sevgi dolu kocası ve başarılı arkadaş çevresi her zaman sadece bir tık ötededir. Erken bunama safhasında olan annesini çok önemseyen Becky, kendisininkiyle çok keskin bir tezat oluşturan bir dünyaya bakmaktan kendini alamaz. Chloe aniden öldüğünde, Becky yeni bir kimliğe bürünür ve ona ne olduğunu öğrenmek için Chloe’nin en yakın arkadaşlarının kıskanılacak hayatlarına sızar. Becky, ikinci kişiliği Sasha aracılığıyla güçlü, sınırları aşan bir kadın kahraman olur; Becky gibi “hiç kimse” olan birinin yerine, artık çok daha heyecan verici ve bağımlılık yapan bir hayatı ve aşkları olan popüler “birisine” dönüşür. Bununla birlikte Chloe’nin gerçek hayatının neredeyse çevrimiçi tasvir edildiği kadar mükemmel olmadığını keşfeder. Becky, dolandırıcılığının ve Chloe’nin yakın çevresinin derinliklerine indikçe, oynadığı oyunda kendini tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır.

Dizide Doherty ve Gilbert’in yanı sıra Elliot rolünde Billy Howle (The Serpent), Livia rolünde Pippa Bennett-Warner (Gangs of London), Richard rolünde Jack Farthing (Poldark) ve Josh rolünde Brandon Micheal Hall (Search Party) yer alıyor.

My Fake Boyfriend –24 Haziran

My Fake Boyfriend –24 Haziran

Andrew’un (Keiynan Lonsdale) büyük bir sorunu vardır: Onu terk eden zehirli erkek arkadaşından uzak duramamak. Her şeye burnunu sokan arkadaşları (Dylan Sprouse ve Sarah Hyland), sosyal medyada mükemmel bir sahte erkek arkadaş olan “Cristiano”yu yaratarak ona yardım etmeye karar verirler. Sorun çözüldü, değil mi? Yanlış! Cristiano viral hale gelip dünya çapında bir sansasyon haline gelirken Andrew, gerçek hayattaki rüya adamı ve büyüleyici bir restoran sahibi olan Rafi ile tanışır. Şimdi Andrew, aşk için yapılan çılgınca şeyleri konu alan bu eğlenceli ve gülünç komedide, sahte kaçamaklara bir son vermenin, kıskanç eski sevgilisinden kurtulmanın ve Rafi’nin kalbini kazanmanın bir yolunu bulmalıdır.