Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Yılbaşı Alışverişinde Kargo Parası Vermemek Mümkün!

Yılbaşı Alışverişinde Kargo Parası Vermemek Mümkün. Ücretsiz 30 günlük Amazon Prime Video üyeliğini başlat. Hızlı teslimat ve Ücretsiz Kargo.

Amazon Prime’a ayda 7.90 TL’ye üye ol, ücretsiz kargo ve hızlı teslimat avantajından hemen yararlanın!

Amazon.com.tr üzerinden alışveriş yapanlar için kaçırılmaz bir avantaj var.  30 günlük deneme süresi ise işin tuzu biberi…

Özellikle yılbaşı alışverişinin yaklaştığı bu dönemde, alacağınız ürünler için kargo parası vermek istemiyorsanız? Bunu yapabilirsiniz!

Alacağınız ürün eğer Amazon.com.tr üzerinde istediğiniz fiyata varsa, bence kesinlikle Amazon Prime’ın 30 Günlük ücretsiz deneme hakkınızı başlatın. Bu sayede 30 gün sonunda memnun kalmasanız bile, bu süre zarfında, Amazon web sitesinden yapacağınız alışverişte, hem Prime Teslimat Avantajlı ürünlerde indirim, hem de hızlı teslimat avantajı, yetmedi  birde ücretsiz kargo avantajıyla satın alabilirsiniz… İşte detaylar…

Prime Video Tarafındaki avantajlarına bir göz atalım;

Geçtiğimiz günlerde Amazon Prime Video’nun Aralık Ayı Türkiye Takvimi açıklandı. Birbirinden güzel yeni içerikler var…

Bildiğiniz gibi Amazon Prime ayda 7.90TL ile ile Türkiye pazarına girdi ve Netflix’e ciddi bir rakip oldu. Pazarda BluTV ve PuhuTV gibi rakiplerde yok değil tabi. Ancak benim tahminim Netflix kullanıcılarının büyük çoğunluğu benim gibi, Amazon Prime Video’ya bu uygun fiyata geçer ama Netflix’i bırakmaz…

En çok sorulan soru Bir hesapla Prime Video’yu kaç kişi izleyebilir!

Netflix’te tek bir hesap üzerinden iki ve dört kişi aynı anda izleme keyfi yapabiliyor. Abonelik türüne göre tabi. Amazon Prime Video ise benzer bir yeniliğe giderek bir hesapta altı farklı kişinin kullanım yapmasına olanak tanıyor.

Netflix mi? Amazon Prime’mı? gibi bir karşılaştırmaya bu yazıda girmeye gerek görmüyorum. İçerikler kişiye göre değişir ancak Player kolaylığı açısından ben Netflix’i tek geçiyorum….

Ancak benim daha fazla üzerinde durduğum, Amazon Prime’ın hızlı teslimat ve ücretsiz kargo avantajları… 

Amazon.com.tr üzerinde alışveriş yapanlar için bence kaçırılmaz bir avantaj sunuyor. Daha önce ücretsiz hakkınızı kullanmadıysanız da, bence daha avantajlısınız. Zira denemeyi başlatınca bile aldığınız ürünün kargo parası hemen düşüyor. Bu sayede kargo ücretinden kısa vadede kurtulmuş oluyorsunuz.

Diğer online alışveriş sitelerinde ücretsiz kargo durumu nedir?

Online alışveriş sitesi 30TL, 50TL veya 100 TL gibi toplam sepet ücreti üzerine Kargo Ücretsiz avantajı sunuyor. Ancak benimde tecrübe ettiğim üzere; ürün fiyatları neredeyse kargo ücretine denk olan ufak tefek ürünler almak isteyenler için kargo ücreti olarak ürün kadar para ödemek biraz can sıkıcı…

Bundan kaçınmanın bir yolu elbette var.

Bir Kargo Parasına AMAZON Prime Video Üyeliği!

En az 10TL Kargo parası vermek yerine aylık 7,90TL’ye Amazon Prime Video aboneliğini başlatmak neresinden bakarsanız bakın avantajlı.

Aşağıda da Amazon.com.tr’de yayınlanan teslimat ayrıcalıkları ile ilgili bilgiler var..

 

Prime Teslimat Ayrıcalıkları:

  • Sınırsız, ücretsiz Ertesi Gün Teslimat: Türkiye’deki geçerli adreslere yüz binlerce uygun ürünü ek ücret ödemeden gönderme seçeneği. Ertesi Gün teslimat seçeneği.
  • Ücretsiz Aynı Gün (Akşam) Teslimat: Türkiye’deki uygun adreslere, uygun ürünler için verilen 50 TL’nin üzerindeki siparişlerde ek ücret ödemeden gönderme seçeneği.

Not: Sipariş verdiğiniz ürün stokta yoksa veya gönderilemiyorsa Aynı Gün veya Ertesi Gün teslimat gibi ekspres teslimat seçenekleri gösterilmez. Tüm teslimat hızları tüm ürünler veya tüm adresler için sunulmayabilir. Siparişinizi verirken ürün bilgileri sayfasında gösterilen son işlem saatini kontrol etmeyi unutmayın. Amazon Prime Uygun Ürünler ve Adresler hakkında daha fazla bilgi edinin.

Alışveriş Ayrıcalıkları:

  • Prime Erken Erişim: Amazon.com.tr’de Prime kapsamında sunulan Bitmeden Yakala! fırsatlarına 30 dakika erken erişim elde edin. Daha fazla bilgi için Prime Erken Erişim Hakkında sayfasını ziyaret edin.
  • Prime’a Özel Fırsatlar: Amazon.com.tr’deki Prime üyelerine özel fırsatlara özel erişim olanağı elde edin.

Eğlence Avantajları

  • Prime Video: Prime Video, Prime video içeriklerine sınırsız erişim sunar. Daha fazla bilgi için lütfen Prime Video Hakkında sayfasına gidin.
  • Prime Gaming: Her ay Twitch.tv üzerinden oyunlar, oyun içi içerik ve kanal aboneliği edinin. Bazı içerikler üçüncü taraflarca sağlanır ve koşullarına tabidir; Prime hesabınızı üçüncü taraf hesabınıza bağlamanız gerekir. Daha fazla bilgi için şu sayfaya gidin: https://gaming.amazon.com/