Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Amazon Türkiye Prime üyelerine özel iki etkinliği duyurdu

Amazon.com.tr, Ekim ayında Prime üyeleri ve satış ortaklarını mutlu edecek iki indirim etkinliğini duyurdu! Amazon'un tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de 11 – 12 Ekim tarihleri arasında ilk kez gerçekleştireceği 48 saatlik “Prime Özel Fırsat Günleri” etkinliği kapsamında Prime üyeleri elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaklardan modaya birçok kategoride binlerce ürüne özel fırsatlarla erişebilecek.

Amazon Türkiye Prime üyelerine özel iki etkinliği duyurdu – Prime Özel Fırsat Günleri & Pazaryeri İndirim Festivali

Amazon.com.tr, Ekim ayında Prime üyeleri ve satış ortaklarını mutlu edecek iki indirim etkinliğini duyurdu!
Amazon’un tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de 11 – 12 Ekim tarihleri arasında ilk kez gerçekleştireceği 48 saatlik “Prime Özel Fırsat Günleri” etkinliği kapsamında Prime üyeleri elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaklardan modaya birçok kategoride binlerce ürüne özel fırsatlarla erişebilecek.

Amazon.com.tr’nin satış ortakları ise, 4 – 10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Pazar Yeri Fırsat Festivali” ile Prime üyelerine özel indirim ve fırsatlar sunacaklar.

Amazon.com.tr bugün Prime üyelerine özel iki gün sürecek yeni alışveriş etkinliği olan Prime Özel Fırsat Günleri’ni duyurdu. Prime Özel Fırsat Günleri 11 Ekim Salı günü başlayacak ve 12 Ekim Çarşamba gün sonuna kadar devam edecek. Türkiye dışında Avusturya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç, İngiltere ve ABD dahil olmak üzere 15 ülkede de gerçekleşecek Prime Özel Fırsat Günleri boyunca Prime üyeleri kendilerine özel indirim ve fırsatlardan yararlanabilecek. 48 saat sürecek bu yeni etkinlikte, Prime üyeleri; elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaktan modaya birçok kategoride ürünlere uygun fiyatlar ve Amazon.com.tr güvencesi ile sahip olabilecekler.

Amazon.com.tr, aynı zamanda 4 Ekim – 10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek “Pazaryeri Fırsat Festivali”ni de duyurdu. Pazaryeri Fırsat Festivali boyunca Amazon.com.tr’nin sunduğu Amazon Lojistik himzmetinden faydalanan tüm satış ortakları, Prime üyelerine özel fırsatlarla ürünlerini sunabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott,

“Prime üyelerimize özel olarak gerçekleştireceğimiz Prime Özel Fırsat Günleri’ni duyurmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu etkinliğimizde Prime üyelerimize, yılın bu döneminde alışveriş yapmayı sevdiklerini bildiğimiz kategorilerden ürünlere büyük indirimlerle erişim fırsatı sunacağız. Müşterilerimiz artık her zamankinden daha fazla fırsat istiyor. Bu nedenle Prime Özel Fırsat Günleri ile Amazon.com.tr’de alışveriş yapmayı daha akıllı ve daha kolay hale getiriyoruz. Ayrıca, bir hafta sürecek ‘Pazaryeri Fırsat Festivali’ ile Amazon Lojistik hizmetimizden faydalanan satış ortaklarımız için de fırsatlar sunacağız. Satış ortaklarımız etkinlik boyunca Prime üyelerine özel fırsatlar sunabilecek ve daha fazla satış ve büyüme fırsatı yakalayacaklar.” dedi.

Prime Özel Fırsat Günleri’nden ve Prime üyeliğinin sunduğu tüm ayrıcalıklardan ücretsiz faydalanmak için 30 günlük deneme sürenizi başlatabilir, ardından ayda TL 7,90 karşılığında üyeliğinizi devam ettirebilirsiniz. Detaylı bilgi için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Prime ile her gün daha iyi

Prime, ayda sadece 7,90 TL’ye birinci sınıf müşteri hizmetlerini, özel indirimleri, geniş seçenekleri, kolaylığı ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor. Üstelik bu fiyata ücretsiz ve hızlı teslimat, Prime Video ile ödüllü film ve dizilere sınırsız erişim, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar, oyun içi ödüller ve aylık Twitch.tv aboneliği ve Prime Özel Fırsat Günleri’nde cazip indirimler de dahil. Siz de https://www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek Prime’a katılabilir veya 30 günlük ücretsiz denemeden faydalanabilirsiniz.

Güvenle alışveriş yapın

Müşteriler, Amazon’un A’dan Z’ye garanti yaklaşımı ile mağazalarda satılan ürünlerin arkasında durduğunu bilerek gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Amazon’un güvencesi, dünya çapındaki mağazalarından yapılan her alışveriş için geçerli. Zamanında teslimat veya satın alınan ürünün durumuyla ilgili sorun yaşanması durumunda Amazon, para iadesi yaparak veya değiştirme yoluyla sorunu çözüyor. Güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmayı taahhüt eden Amazon, Prime Özel Fırsat Günleri’nde sunacağı ürünlerin yanı sıra mağazalarında her gün ulaşılabilen yüz milyonlarca ürünün de arkasında. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.