Sosyal Medya

Fırsatlar

Amazon Türkiye’nin Gaming Week kampanyası başladı!

Amazon Türkiye'nin bir hafta boyunca oyun tutkunlarına level atlatan indirimler ve fırsatlar sunduğu Gaming Week fırtınası, 12 Haziran'a kadar devam edecek.

Amazon Türkiye’nin Gaming Week kampanyası ile level atlatan indirimleri yakala

Amazon Türkiye’nin bir hafta boyunca oyun tutkunlarına level atlatan indirimler ve fırsatlar sunduğu Gaming Week fırtınası, 12 Haziran’a kadar devam edecek.

Amazon Türkiye’nin level atlatan indirimleri ile oyun severlerin yüzlerini güldüren Gaming Week kapmayasının 2023 yılı fırsatları başladı. 6 – 12 Haziran arasında geçerli kampanya kapsamında Logitech, Philips, Samsung, LG, HyperX, MSI gibi popüler markaların oyunculara yönelik ürünlerinin dâhil olduğu yüzlerce ürün avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Kampanya boyunca cazip fiyatlarla sunulacak bazı ürünler şu şekilde:

Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar
Monitörler
Bilgisayar Aksesuarları
Bilgisayar Bileşenleri
Oyuncu Koltukları

Prime üyeleri satın alacakları ürünlerde her zaman olduğu gibi ücretsiz ve hızlı kargo seçeneklerinden yararlanırken Prime Gaming ile haziran ayında Sengoku 2, Mutation Nation, Soccer Brawl, Over Top, The Super Spy, Top Hunter, Neverwinter Nights Enhanced Edition, Autonauts, Roguebook, Once Upon a Jester, Gems of Destiny: Homeless Dwarf oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

Çok sayıda ünlü markanın dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarını, monitörlerini, bilgisayar aksesuarlarını, bilgisayar bileşenlerini, oyuncu koltuklarını, televizyon ve projeksiyonlarını uygun fiyatlarla oyuncularla buluşturan Gaming Week kampanyasının sunduğu tüm fırsatlardan hemen yararlanmak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.