Sosyal Medya

Fırsatlar

Amazon Türkiye’nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyasında son 2 gün!

Amazon Türkiye’nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyasında son 2 gün!

Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım Fırsatları”, 30 Kasım’da sona eriyor. Son teknoloji ürünlerden modaya, ev ihtiyaçlarından kişisel bakım ürünlerine ve en beğenilen kitaplara kadar tüm kategorilerde her zevke ve tercihe hitap eden geniş ürün seçkisi ile müşterilerin yüzünü gülümseten bu muhteşem kampanyadan faydalanmanız için sadece iki gününüz kaldı.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını uygun fiyatların yanı sıra hızlı ve ücretsiz teslimat imkânı ile karşılayan Amazon.com.tr’nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” alışveriş etkinliğinde son iki güne girildi. “Gülümseten Kasım Fırsatları” alışveriş etkinliği kapsamında oyuncaktan elektroniğe, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok kategoride ve binlerce üründe birbirinden cazip indirim avantajları sürüyor. Müşteriler indirimlerin yanı sıra bedava ve hızlı kargo seçenekleri ile de kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşıyor.

“Gülümseten Kasım Fırsatları” sadece büyük indirimler sunmakla kalmıyor ayrıca tüketicilerin alışverişlerini en iyi avantajlarla yapabilmesini de sağlıyor. Kasım aynının sonuna kadar müşteriler, seçili ürünlerde kredi kartlarına 12 aya varan ve yasal taksit kısıtlaması olmayan tüm ürünlerde peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkânından faydalanabiliyor.

Gülümseten Kasım Fırsatları boyunca sunulan indirimlerinden bazıları;

Bilgisayar kategorisi
Elektronik kategorisi
Moda kategorisi
Güzellik kategorisi
Ev yaşam kategorisi

12 veya 6 aya varan taksit kolaylığı

Gülümseten Kasım Fırsatları” sadece büyük indirimler sunmakla kalmıyor ayrıca tüketicilerin alışverişlerini en iyi avantajlarla yapabilmesini de sağlıyor. Kasım aynının sonuna kadar müşteriler, seçili ürünlerde kredi kartlarına 12 aya varan ve yasal taksit kısıtlaması olmayan tüm ürünlerde peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkanından faydalanabilecek.

Prime üyeleri için daha fazla ayrıcalık

Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyasında Prime üyeleri tüm kampanyalarda olduğu gibi kendilerine sunulan ayrıcalıklarla Amazon’un yaşattığı deneyimin keyfini katlayarak çıkarıyor. Amazon’un müşterilerine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunduğu üyelik programı Prime, Türkiye’deki alışveriş ve eğlence severlerin ayda sadece 39 TL’ye sahip olabileceği müthiş avantajlar sunuyor. Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.  Ayrıca kendilerine özel ek indirimlerden de faydalanan Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile 250 TL ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanıyor. Üstelik “Gülümseten Kasım Fırsatları” boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan, satıcısı ve göndericisi Amazon.com.tr olan seçili ürünlerin fiyatı 30 Kasım tarihine kadar düşerse aradaki fark hediye kartı olarak Prime üyelerin Amazon hesabına tanımlanıyor. Bunların yanı sıra Amazon Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor. Prime Gaming ile de tüm Prime üyeleri piyasanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup “Gülümseten Kasım Fırsatları” etkinliğinde Prime ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.


Prime Hakkında
Prime, dünya çapında 200 milyondan fazla üyesine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunar. Türkiye’deki Prime üyeleri 50’den fazla şehre hızlı, ücretsiz, sınırsız Prime teslimat, Prime Video ile “Yüzüklerin Efendisi”, “Rüyanda Görürsün”, “Air”, “Bihter” ve “Kendi Yolumda” gibi Amazon Orijinal içerikleri dâhil olmak üzere ödüllü film ve dizilere sınırsız erişim, Prime Gaming ile ücretsiz video oyunları ve oyun içi içerikleri ile Prime Day de dâhil olmak üzere Amazon.com.tr’de yıl içerisinde sunulan üyelere özel indirim fırsatlarına erişim gibi ayrıcalıklardan faydalanabiliyor. Herkes amazon.com.tr/prime adresinden 30 gün boyunca ücretsiz olarak Prime üyeliğini deneyebilir. Deneme süresinin ardından, Prime üyeliği ayda sadece 39 TL. Prime’a katılmak veya 30 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatmak için amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz.

Amazon Hakkında
Amazon, dört ana prensibi takip eder: rakip yerine müşteri odaklılık, keşfetmek için tutku, operasyonel mükemmeliyetten ödün vermemek ve uzun vadeli düşünmek. Amazon, dünyanın en müşteri odaklı şirketi ve dünyanın en iyi işvereni olmayı hedefler. Amazon, Türkiye’deki operasyonlarına, Eylül 2018’de Amazon.com.tr’nin açılışıyla başladı. Amazon Prime, Eylül 2020’de Amazon’un alışveriş ve eğlencede en iyilerini Prime üyeleriyle buluşturmak için Türkiye’de hizmete sunuldu. Amazon, Türkiye’deki ilk lojistik üssünü yaklaşık 100 milyon $ yatırım ile İstanbul’da açarak Türk KOBİ’lerin tüm dünyadaki yüz milyonlarca müşteriye ulaşmasına destek sağlıyor. Daha fazla bilgi için, amazon.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.