Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Amerika’nın en iyi iş ve girişimcilik dergisi Inc. artık Türkiye’de

Amerika’nın en iyi iş ve girişimcilik dergisi Inc. artık Türkçe. Steve Jobs’tan Bill Gates’e, Bobby Brown’dan Shaquille O’Neal’a iş dünyasına damgasını vurmuş figürlere, yenilikçi stratejilerine, özgün iş modellerine ve zengin içgörülerine sayfalarında yer veren Inc. artık Türkiye’de.

Amerika’nın en iyi iş ve girişimcilik dergisi Inc. artık Türkiye’de

 

Amerikan Rüyasını Mümkün Kılan Efsane: Inc.

 

Amerika’nın en iyi iş ve girişimcilik dergisi Inc. artık Türkçe. Steve Jobs’tan Bill Gates’e, Bobby Brown’dan Shaquille O’Neal’a iş dünyasına damgasını vurmuş figürlere, yenilikçi stratejilerine, özgün iş modellerine ve zengin içgörülerine sayfalarında yer veren Inc. artık Türkiye’de. Yarım asırlık tecrübesiyle Zuckerberg ve Musk gibi aktörleri daha yolun başındayken fark edip kapağa taşıyan Inc., trendleri sezen dinamik yaklaşımı, küçük-büyük işletmeci ayrımı gözetmeksizin sunduğu içerik çeşitliliği ve asla elden bırakmadığı rehber olma misyonuyla, Avustralya, Afrika ve Orta Doğu’dan sonra Türkiye yayıncılık ekosistemine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Inc.Türkiye: Birlikte büyüme ve girişim platformu

İş dünyasının her ölçekten oyuncusuna yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayan Inc. Türkiye, tartışmak ve birlikte büyümenin yeni ve sürdürülebilir yollarını bulmak hedefiyle yola çıkıyor. Tüm paydaşları, çözüm odaklı, güncel bir sesle konuşmaya ve hakiki bir özeleştiri verip kolektif ruhu canlandırmaya çağırıyor.

incturkiye.com

İlk adım olarak incturkiye.com ile dünyanın girişimcilik ana üssü Amerika’dan çevrilen makale ve video seçkisiyle küresel gündemi Türkiye’de okurlarla buluşturmanın yanı sıra, usta yerli kalemlerden makaleler ve ekosistemin farklı yüzlerinden videolarla Türkiye’ye özgü sorunları ve çözümleri taze bir zihinle tartışmaya açılacak.

Özel Etkinlikler ve Projeler

Inc. Türkiye’nin ikinci ayağında ise etkinlikler olacak. Yayıncılıkla konuşturulan iş dünyası, çeşitli etkinliklerle bir araya getirilerek “Kimle birlikte yapabiliriz?” sorusuna yeni seçenekler eklenmesi sağlanacak. Amerika iş camiasının dört gözle beklediği Inc. 5000, Kadın Kurucular, En İyi İşyerleri ve KOBİ Expo’ları gibi çok katmanlı projelerin yerli versiyonlarıyla sağlanacak “etkili temas” öğesi analiz, yayın dizisi ve raporlara dayanan “içgörü” öğesiyle derinleştirilecek. Projeler 2024 yılının ilk yarısında hayata geçmeye başlayacak.

Inc. Türkiye Dergisi

Platformun üçüncü ayağında ise Inc. Türkiye Dergisi olacak. Basılı yayında; iş dünyasının duayenlerine, pazarlamanın keskin gözlerine, stratejinin yaratıcı zihinlerine, inatçıların başarısızlıktan yılmaz hâllerine ve liderlerin büyüme sancısını nasıl göğüslediklerine dair özel bir seçki yer alacak. İki aylık periyotlarda yayımlanması planlanan derginin içeriğine iş dünyasının yerel ve global aktörlerinin başarabildikleri ve başaramadıkları üzerine analizler, dünyayı dönüştüren trendler, verimli iş modelleri ve heves uyandırıcı iş birlikleri hakim olacak.

 

Merkezdeki Kavram: Ekosistemi Yeniden Tasarlamak

Inc. Türkiye, editoryal yayın ve etkinlik takvimiyle iş dünyasının ajandasına girmeye ve bugüne kadar yanlış giden her şeyi enine boyuna incelemeye aday bir platform olacak. Inc.’in neredeyse yarım asırlık mirasını iş ekosistemini yeniden tasarlayacak bir ruhla Türkiye’ye entegre eden bu platformun Genel Yayın Yönetmeni koltuğunda Dr. M. Attila Sevim oturacak. Sevim, Türkiye’nin nitelikli yeteneklerinin burada bir gelecek yaratabileceğine dair inancıyla, çok sayıda paydaşa ihtiyaç duyduğu kapıyı açacak bir anahtar rolü üstlenecek. Tasarım odaklı entegre çözüm ajansı Manastır’la etkinlik sahnesinde edindiği iş tecrübesini yayıncılıkla test edecek.  Inc. Türkiye’yi çok yönlü bir platform olarak ele almaya sürükleyen itici güç hepimizin bildiği bir mesele: Yerel iş dünyasının dinamiklerine dair hoşnutsuzluğun konuşulmamasından beslenen atıllık. Birbirinden habersiz yüzlerce, binlerce figürü bir araya getirmeyi ve geleceği birlikte tasarlamayı hedefleyen Inc. Türkiye’nin en büyük destekçilerinden biri de pazarlama duayeni Prof. Dr. İbrahim Kırcova olacak.