Sosyal Medya

Fintech

Anadolu Efes Girişim Atölyesi Kuluçka Programına Seçilen Girişimler Belli Oldu!

2020 yılından bu yana, 370’ten fazla Anadolu Efeslinin girişimcilik rotasını çizdiği ve 3 kurum içi girişimin toplamda 330 bin dolarlık tohum yatırımı aldığı Anadolu Efes Girişim Atölyesi, yeni dönem hızlandırma programını GOOINN’in desteğiyle başarıyla tamamladı.

Anadolu Efes Girişim Atölyesi Kuluçka Programına Seçilen Girişimler Belli Oldu!

 

Anadolu Efes’te hayallerini gerçekleştirmeye 1 adım daha yaklaşan kurum içi girişimler belli oldu

 

2020 yılından bu yana, 370’ten fazla Anadolu Efeslinin girişimcilik rotasını çizdiği ve 3 kurum içi girişimin toplamda 330 bin dolarlık tohum yatırımı aldığı Anadolu Efes Girişim Atölyesi, yeni dönem hızlandırma programını GOOINN’in desteğiyle başarıyla tamamladı. Anadolu Efes Girişim Atölyesi’nin 4. dönem hızlandırma programı final gününde 8 ekip arasında yapıldı. 100’er bin TL’lik hibe alarak, kuluçka programına seçilen 3 takım; Bluefind, Barley Co ve TableBox oldu.​

Bluefind: Şirketlerin sahip olduğu envanterlerin takibini bluetooth teknolojisiyle sağlayan bir yazılım ve donanım çözümü.

 

TableBox: Dışarıda sosyalleşen ama güncel fiyat bilgisine ulaşamayan ve rezervasyon yapmakta zorlanan kişilerin sosyalleşme deneyimini iyileştiren bir mobil uygulama.

 

BarleyCo: Arpa sapından sürdürülebilir ambalaj ham maddesi üreten girişim.

GOOINN desteği ile girişimciye dönüştüler

 

Bu yıl çalışanlarını, ihtiyaç odaklı ürünler geliştiren ve global olarak ticarileşebilecek fikirlerle dolu girişimcilere dönüştürmek için GOOINN ile anlaşan Anadolu Efes, GOOINN’in Girişimciye Dönüş Programı’na seçilen 120’nin üzerinde girişimci adayı ile 8 haftalık yoğun bir program başlattı. Ayrıca, İzmir ve İstanbul’da 5 günlük bootcamp’ler gerçekleştirildi.

GOOINN tarafından Anadolu Efes için hazırlanan gelişim programının, kurumun vizyoner yapısını ortaya koyma açısından önemli bir gösterge olduğu belirtilirken, Anadolu Efes Girişim Atölyesi ile, potansiyel kurum içi girişimcilerin kendilerini tanımaktan başlayıp, problemi bulma, fikir ve iş modeline giden tüm süreçlerine katkı sağlamak amaçlanıyor.