Sosyal Medya

Android

Android İçin Apple Music Geliyor!

Apple Music'in Android ekran görüntüleri sızdı. Peki, Apple Music Android'e ne zaman gelecek?

Apple Music’in Android ekran görüntüleri sızdı. Peki, Apple Music Android’e ne zaman gelecek?

Apple’ın 30 Haziran’da kullanıma açtığı müzik servisi Apple Music, henüz birçok ülkede aktif değil iken Android için çalışmalarda oldukça ilerleme kat edilmiş. Sonbaharda Android kullanıcıları ile buluşacak olan Apple Music’in beta testlerine katılan bir kullanıcı gizlilik anlaşmasına rağmen görüntüleri sızdırdı.

applemusic

İşin ilginç tarafı ise Apple Music’in Android sürümü işletim sisteminin avantajları sayesinde müziği önbelleğe alma, gelişmiş ayarlar vb. bir çok konuda iOS’teki izin kısıtlamaları nedeniyle daha fazla ayrıcalığa sahip. Apple hesabı ile senkronize bir şekilde çalışan uygulamayı deneyimleyen kullanıcılar henüz Apple hesabındaki müziklere erişmekte sıkıntılar olduğunu, iTunes kütüphanesindeki müziklere erişemediklerini belirtiyorlar.

applemusic-1445644382

HTC Boomsound tarzı hoparlörler ile nasıl bir deneyim sunacağı merak edilen Apple Music’in Android versiyonunda sosyal ağlar ile senkronizasyon imkanı da sunuluyor. Şuan sadece davetiye sahibi kısıtlı kişilerin Play Store üzerinden ulaşabildiği Apple Music, Kasım ayında tüm kullanıcılara açılacak.