Sosyal Medya

Android

Android İçin Apple Music Ücretli Olacak

Apple'ın geçtiğimiz günlerde tanıtılan Apple Music servisi, Android için ücretsiz kullanım sunmayacak!

Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıtılan Apple Music servisi, Android için ücretsiz kullanım sunmayacak!

Apple tarafından geçtiğimiz pazartesi duyurulan Apple Music servisinin sonbaharda Android platformu için de hazır olması bekleniyordu. Yapılan açıklamaya göre Android kullanıcıları, Apple Music hizmetinin tüm fonksiyonlarını kullanamayacak.

Apple, iOS kullanıcılarına iki türlü hizmet sunuyor. Ücretsiz kullanımda belirli özelliklere sınır getiren şirket, paralı üyeliklerde ise sınırsız dinleme seçeneğiyle birlikte tüm fonksiyonların aktif olarak kullanılabilmesini sağlıyor.

iOS platformu için kısıtlı da olsa bir ücretsiz kullanım seçeneği sunan Apple, aynı şeyi Android platformu için düşünmüyor. Buna göre Android kullanıcıları Apple Music servisinin ücretsiz sürümünden yararlanamayacaklar.

Oldukça zengin bir müzik arşivine sahip Apple Music, iOS’lu cihazlarda üç ay boyunca ücretsiz olarak denenebilecek. Bu servisi kullanarak istediğiniz şarkı, albüm veya videoyu kendi arşivinize ekleyebilir ve kendinize özel çalma listeleri oluşturabilirsiniz. Apple Music çevrimdışı çalışabilme özelliği ile her türlü platformda müzik keyfi yaşayabilmenizi de sağlıyor.