Sosyal Medya

Fırsatlar

Anında Rezervasyon Özelliğiyle ‘’Deneyimler’’ Artık viravira.co’da

Türkiye’nin lider online tekne kiralama platformu viravira.co, geliştirdiği ürünler ile yat turizminin geleceğine yön vermeye devam ediyor. Bu kapsamda dünyada ilk defa viravira.co tarafından geliştirilen “Deniz Deneyimleri” modeli, günün herhangi bir saatinde, hiçbir ön onaya ihtiyaç duymadan rezervasyon oluşturabilmeyi de sağlıyor

viravira.co’dan Bir Yenilik Daha: Deneyimler

Türkiye’nin lider online tekne kiralama platformu viravira.co, geliştirdiği ürünler ile yat turizminin geleceğine yön vermeye devam ediyor. Bu kapsamda dünyada ilk defa viravira.co tarafından geliştirilen “Deniz Deneyimleri” modeli, günün herhangi bir saatinde, hiçbir ön onaya ihtiyaç duymadan rezervasyon oluşturabilmeyi de sağlıyor.

viravira.co sayesinde, yat turizminde sor-sat modelinin bitmesiyle, günümüzde yepyeni bir dönem başlamış oldu. Artık “instant booking” işareti olan tarih aralıklarında tek tıkla rezervasyon yapılıyor.

Dünyada ilk defa viravira.co tarafından geliştirilen “Deniz Deneyimleri” modeli günün herhangi bir saatinde, hiçbir ön onaya ihtiyaç duymadan rezervasyon oluşturabilmeyi mümkün kılıyor. Giriş ve çıkış tarihleri belli olan ve bir program dahilinde yapılan, her şey dahil paketlenmiş turlardan oluşan Deneyimler’in bir kısmı “Anında Rezervasyon” özelliği ile sunuluyor.

Deneyimler pek çok avantaja sahip

Gerek kullanıcılara gerekse ilan sahiplerine pek çok avantaj sunan “Deneyimler” ile kullanıcılar tatil planı yaparken, her şey dahil paket turları sayesinde tek tıkla rezervasyon oluşturabiliyorlar. Aynı zamanda ‘’Anında Rezervasyon’’ özelliğiyle herhangi bir onaya ihtiyaç duymaksızın diledikleri zaman rezervasyonlarını tamamlayabiliyorlar. İlan sahipleri ise önceden oluşturdukları tur programları sayesinde, kiralama işlemlerini sürdürülebilir hale getirmiş oluyorlar. Ayrıca kiralama işlemleri çok daha kısa sürede hızlı bir şekilde gerçekleşeceği için, yüksek sezonda kiracı arama sorunuyla karşı karşıya kalmıyorlar.

Tekne kiralamayı kolaylaştırıyoruz

“Deneyimler”i hayata geçirirken amaçlarının kullanıcı nezdinde tekne kiralamayı en ulaşılabilir ve en kolay hale getirmek olduğunu söyleyen viravira.co Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım, projenin hazırlık aşamasının tasarım süreçleri de dahil olmak üzere toplam 8 ay sürdüğünü söyledi. Önümüzdeki dönem için de birbirinden heyecanlı ve ses getirecek projelerinin bulunduğunu belirten Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

“Deneyimlerin online seyahat acentelerine API üzerinden verilerek ’Dünyada İlk Deniz Deneyimleri’ özelinde GDS sistemi kurulmasını ve su sporları, yelken eğitimleri, cruise turları, yelken festivalleri gibi seçeneklerin de viravira.co’nun ‘Deneyimler’ platformuna eklenmesini hedefliyoruz. Hayalimiz tekne tatilini tüm dünyada ulaşılabilir kılmak olduğu için, kullanıcılara ek olarak 14 farklı dil desteği sunmak da bu yıl geliştireceğimiz projeler arasında yer alacak.”

“Deneyimler bütçe dostu olacak şekilde tasarlandı”

Ürünün fiyatlaması hakkında konuşan Yıldırım sözlerine şunları ekledi:

“Yat Turizmi Sektöründe kişi başı fiyatlar 4-5 yıldızlı otel ve lüks villa fiyatlarının altına inmiş durumda. Tatil severlere platformumuzu ziyaret etmeden tatil tercihlerini yapmamalarını öneriyoruz. Deneyimlerle de bu konuyu bir adım ileriye taşıdık. Mavi Tur Deneyimlerinde herhangi bir zorunlu ekstra veya gizli masraf bulunmuyor.”