Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Anker’in Hediye Alternatifleri Babalar Günü’nde Babanızı Özel Hissettirecek

Anker’in Hediye Alternatifleri Babalar Günü’nde Babanızı Özel Hissettirecek

Fedakârlığı, sabrı ve güveni onlardan öğrendiğimiz babalarımızı mutlu etmenin zamanı geldi. Babalar Günü’nde babanızı Anker teknolojisiyle buluşturarak bu özel günde onları özel hissettirebilirsiniz. Çok yönlü akıllı projeksiyon cihazlarından kulaklıklara, şarj cihazlarından güvenlik kameralarına kadar geniş ürün yelpazesinden seçeceğiniz hediye alternatifleri babalarla buluşmayı bekliyor.

Birbirinden farklı akıllı teknolojileri ile hayatı kolaylaştırırken aynı zamanda teknolojiyle gerçekleştirilen bütün aktiviteleri daha keyifli hale getiren Anker, sonsuz fedakârlıkları ve koşulsuz sevgileriyle her zaman destekçimiz olan babalarımıza sevildiğini hatırlatmaya yardımcı oluyor. Babalar Günü’nde babaları sevindirecek birbirinden farklı hediye alternatifleri hediye alacakların işini kolaylaştırıyor. Kulaklıklardan hoparlörlere, projeksiyon cihazlarından şarj cihazlarına kadar pek çok ürün babaların beğenisini kazanmak için sırada bekliyor. Hangi ürünü tercih ederseniz edin, babanızı en iyi ürünle buluşturacağınızdan emin olabilirsiniz.

Anker'in Babalar Günü Hediye Alternatifleri

Babanızın eğlencesini büyütün

Babalar da eğlenmeyi hak eder. O yüzden eğlenceyi katlayacak Anker ürünleriyle babanızı buluşturabilirsiniz.

Evleri birer sinema salonuna ya da babanız ne isterse o ortama dönüştürebilecek 500 ANSI lümen parlaklık değerine ve 2 adet 10 Watt gücünde hoparlörlere sahip Nebula Mars II Pro çok yönlü akıllı projeksiyon cihazı, 150 inçe kadar görüntü yansıtarak ortamın eğlencesini katlayabiliyor. 200 ANSI lümen parlaklık değerine sahip Anker Nebula Apollo çok yönlü akıllı projeksiyon cihazı ise 9.750 mAh bataryası sayesinde 4 saat boyunca görüntü ve ses verebiliyor. Dolby Digital Plus sayesinde seslerin canlı ve kusursuz duyulmasını sağlayan ve herhangi bir Android cihazından içerik oynatabilen Nebula 4K TV Stick Android TV ise bu kategorideki bir diğer alternatif.

Babalar en iyi ses kalitesini hak eder

Soundcore kategori markasında da hediye alternatifleri bulabilirsiniz. 360 derece ses sistemi, kulağın iç basıncını analiz eden HearID yapay zekâ teknolojisi ve LDAC codec desteği sayesinde kullanıcılarına yükseltilmiş bir ses kalitesi sunan Soundcore Liberty 3 Pro, 32 saate kadar çalma süresiyle kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor.

15 saate kadar çalma süresi, su geçirmez özelliği, güçlü ses sistemi, BassUp teknolojisi ile açık havada bile mükemmel performans gösteren Soundcore Mini 3 Pro Bluetooth Hoparlör ise cebe sığan kompakt tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sesi odaya homojen dağıtabilmek için 15 derecelik açıyla yukarı doğru konumlandırılmış Soundcore Motion+ ise genişletilmiş bası, 30 Watt’lık stereo sesi ve Soundcore uygulaması ile kontrol edilebilen ses ayarı ile kullanıcılarının müziğin büyüsüne kapılmalarına yardımcı oluyor.

Daha geniş bir ses sahnesi ve olağanüstü netlikte müzik kalitesi sunan 10 mm grafen sürücülere sahip 36 saate varan çalma süresi sunan yeni kulaklıklar Soundcore  Life Dot 3i ve Soundcore Life Note 3i ise Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık Modu’na, arka plan gürültüsünü azaltmaya ve sesi yükseltmeye yardımcı olan 4 mikrofona, Soundcore uygulamasıyla kişiselleştirilebilen ses deneyimine sahip.

Babaların şarjı hiç bitmesin

Anker’in en sevilen ürün gruplarından şarj cihazları da babanızın iletişiminin kesilmemesine ve müzik keyfinin kesintiye uğramamasına destek oluyor. Babanız şarj problemleriyle uğraşmasın diye ona son teknoloji şarj cihazlarından hediye edebilirsiniz.  Cihazları mümkün olan maksimum hızda şarj etmeye yetecek maksimum güç çıkışı sağlayan Anker PowerWave Select+ Magsafe Kablosuz Manyetik Şarj Cihazı, 7.2 mm kalınlığında, güçlü manyetik bağlantıya sahip. Bir diğer alternatif olan Anker PowerPort Atom III Slim 65W ise PowerIQ 3.0 teknolojisi, 0,7 inçlik tasarımı, 140 gr ağırlığıyla bir duvar prizini 4 şarj bağlantı noktasına çevirerek hem telefonları hem de dizüstü bilgisayarları aynı anda şarj edebiliyor.

Babanızın gözü arkada kalmasın

Anker’in eufy Security kategori markasındaki ürünleri sizi, ailenizi ve gizliliğinizi koruyacak şekilde tasarlanmış durumda. Evinin ve sizin güvenliğinizden emin olmak isteyen babanız için eufy güvenlik kameraları da güzel bir alternatif oluyor. Kör noktaları ortadan kaldıran, geniş görüşü sayesinde kapının önünü tam olarak gösteren çift kamera teknolojisine sahip teslimat bildirimi yapabilen, aile tanıma özelliği olan eufy Security 2K Görüntülü ve Akıllı Kapı Zili İkilisi,  HDR 2K özelliği ile arkasından güneş vuran ziyaretçileri bile mükemmel renk ve netlikte görebiliyor ve yanlış alarmların yüzde 95’ini azaltabiliyor. Hiçbir kabloya ihtiyaç duymadan evin içine ve dışına kolayca takılabilen eufyCam 2 Pro Akıllı Ev Güvenlik Kamerası ve HomeBase Sistemi ise akıllı görüntü netleştirme, yüksek hassasiyet sensörü, hareket algılama, iki yönlü ses gibi özellikleriyle, gelişmiş gece görüşüyle ve 2K çözünürlüğüyle tek şarjla 365 gün çalışabiliyor.