Sosyal Medya

Android

Anneler Günü Fırsatı! OMIX X5 6 GB Ram+128 GB, MixPods Pro 2 hediyeli!

Sevginizi teknolojiyle buluşturarak annenize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, OMIX'in özel fırsatı tam da size göre. OMIX X5 6 GB Ram + 128 GB, MixPods Pro 2 kulaklıkla birleşerek Anneler Günü'nü unutulmaz kılıyor.

Anneler Günü’nü Fırsatı! OMIX X5 6 GB Ram+128 GB, MixPods Pro 2 hediyeli!

 

Sevginizi teknolojiyle buluşturarak annenize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, OMIX’in özel fırsatı tam da size göre. OMIX X5 6 GB Ram + 128 GB, MixPods Pro 2 kulaklıkla birleşerek Anneler Günü’nü unutulmaz kılıyor.

 

Annelerimize sevgimizi ve minnettarlığımızı en özel şekilde ifade etmenin zamanı geldi. Bu Anneler Günü’nde sevginizi teknolojiyle birleştirerek annenize unutulmaz bir hediye deneyimi yaşatmak istiyorsanız OMIX, ikinci bir hediyeyle yanınızda! Metalik kasası ve ayrıntılarında gizli ince detaylarıyla annenize her açıdan kusursuzluğu hissettirecek OMIX X5 6 GB Ram + 128 GB, MixPods Pro 2 kulaklık hediyesiyle farklı gelecek.

Beklentilerin ötesinde bir deneyim: OMIX X5

Annelik, sevgi dolu anıların kaydedildiği özel bir yolculuktur. Bu yolculuğun her karesini ve her anını kaydetmek isteyen anneler için üstün kamera performansıyla ideal bir hediye olan OMIX X5, en özel günlerinizden spontane anlarınıza kadar her anı ölümsüzleştiriyor.

Annelerin, 50MP + 2MP arka kamerası ve 8MP ön kamera setiyle çekilen hiçbir anıdan vazgeçmek istemeyeceğini de düşünen OMIX, 4G ve 6 GB Ram seçenekleriyle birlikte 128 GB dahili depolama alanı da sunuyor. Böylece hem fotoğraf ve videolar hem de favori oyunlar artık hep OMIX X5’de! 

Hayatı kolaylaştıran OMIX X5, yarı yolda bırakmayan harika performansı ve etkileyici pil ömrüyle de her günü daha keyifli hale getiriyor. 5000mAh’lik güçlü bataryası ve hızlı şarj özelliği ile gün boyu kesintisiz bir deneyim sunan X5, Ultra Güç Tasarruf Modu ile arka planda çalışan uygulamaları optimize ederek telefon performansını maksimum seviyede tutuyor. Böylece 6.56 inçlik HD+ ekranı ve 90 Hz yenileme hızıyla tüm gün favori dizileri izlemek, oyun oynamak veya saatlerce telefonda konuşmak için hiçbir engel kalmıyor.

Ayrıca şıklığı ve teknolojiyi bir arada sunan X5, siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle annelerin eşsiz tarzlarına uyum sağlıyor.

 

İki hediye bir arada! 

Anneler Günü’nde bir hediye yetmez diyenler için eşsiz bir fırsat sunan OMIX, teknolojinin gücünden ilham alarak tasarladığı X5 modeliyle müzik deneyimini bir üst seviyeye taşıyan MixPods Pro 2 kulaklığını bir araya getiriyor. 6-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak OMIX X5 6 GB Ram + 128 GB akıllı telefon alışverişlerinde Anneler Günü’ne özel OMIX MixPods Pro 2 TWS kulaklık hediye!

Bu özel hediye; tek bir şarjla 6 saat kullanım sağlaması, dört mikrofonlu ve gürültü önleyici özellikler sunmasıyla anneleri modern yaşamın heyecan verici dünyasına davet ediyor. MixPods Pro 2, yüksek ses kalitesi, gürültü engelleme teknolojisi ve en önemlisi kablosuz şarj özelliğiyle hem annelere kesintisiz bir iletişim sunuyor hem de yemek yaparken, araba kullanırken veya yürüyüş yaparken her ana eşlik ediyor.

Bu Anneler Günü’nde OMIX’in sunduğu hediye fırsatıyla annelerinizin yüzlerindeki gülümsemeye şahit olmanın tam zamanı!