Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Anneler Gününe Özel Teknoloji İndirimleri Başladı, YÜZDE 40’a Varan İNDİRİM

Anneler Gününe Özel Teknoloji İndirimleri, YÜZDE 40'a Varan İNDİRİM. Anneler günü yaklaşırken hediye arayışları hız kazandı. Klasik hediyelerin yerini ise teknoloji ile iç içe ürünler aldı.

BU MAYIS ANNELERE TEKNOLOJİK HEDİYELER MODA

Anneler Gününe Özel Teknoloji İndirimleri Şimdiden başladı. Teknoloji Grubunda Anneler Gününe Özel %40 Varan İndirim Başladı!

Dijital çağın çocukları anneler günü hediyelerini klasikten yana değil teknolojik ürünlerden yana kullanıyor. Cep telefonları ve tabletler hediye listesinde ilk sıralarda yer alırken gençleri sevindirmek isteyen markalar %40’a varan Anneler Günü indirimlerini uygulamaya başladı.

Anneler günü yaklaşırken hediye arayışları hız kazandı. Klasik hediyelerin yerini ise teknoloji ile iç içe ürünler aldı. Dijital çağın çocukları anneleri ile görüntülü konuşmak, anlık mesajlaşmak ve sosyal medya platformlarında yer almalarını sağlamak amacıyla tercihlerini cep telefonu ve tabletlerden yana kullanıyor.

İstanbul Bilişim gençlerin hem bu isteklerini gerçekleştirmek hem de anneleri dijital çağa dâhil etmek için teknoloji ürünlerinde %40’a varan indirimlere gidiyor. Anneler Günü’ne özel kampanyaları mayıs sonuna kadar devam edecek.

Kampanyayı gençlerin talepleri doğrultusunda şekillendirdiklerini dile getiren İstanbul Bilişim CEO’su Ediz Akın;

‘’ Gençlerin ekonomik durumlarını bilen bir markayız. Annelerine hediye etmek istedikleri bu teknolojik ürünleri, kolay alabilmeleri için bu kampanyayı formüle ettik. Gençler hem mutlu olacaklar hem de annelerini mutlu edecekler, bizler ise firma olarak bu mutluluğun bir parçası olacağız.’’  ifadelerini kullandı.

Hem anneleri hem de çocukları sevindiren özel kampanyalar ile tıpkı çocukları gibi anneleri de dijital çağın bir parçası yapmayı hedefleyen marka,  sadece teknoloji ürünlerinde değil beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde de mayıs sonuna kadar indirimlerin başladığını duyurdu.