Sosyal Medya

Tablet

Apple 599 dolarlık yeni iPad Air için ön sipariş almaya başladı!

Apple 599 dolarlık yeni iPad Air için ön sipariş almaya başladı. İlk kez beş renkle satışa sunulacak, Gri, gümüş, pembe altın, yeşil ve mavi

Apple 599 dolarlık yeni iPad Air için ön sipariş almaya başladı!

Ön sipariş verenler 23 Ekim’de ürünleri teslim alması gerekiyor.

Apple’ın yeni iPad Air’i duyurmasının üzerinden bir aydan fazla zaman geçti, ancak nihayet satışa sunuldu. Bu sabah başlayan iPhone 12 ve 12 Pro ön siparişlerinin yanı sıra Apple, iPad Pro’daki sessizliği de bozdu.

Şimdi sipariş verenler için teslimatın 23 Ekim Cuma günü gerçekleşeceği tahmin ediliyor; ancak bunun ne kadar süreceğini veya tercih ettiğiniz renk veya saklama seçeneğinin mevcut olup olmayacağı kesin söylemek zor tabi.

Bilgilerimizi tazelemek adına, iPad Air, 11 inç iPad Pro ile aynı temel tasarıma sahip ancak biraz daha uygun fiyatlı hale getirildi. Ekran 10.9 inçte biraz daha küçük ve güç düğmesinde iPad Pro’da bulacağınız Face ID kilit açma yerine bir Touch ID parmak izi sensörü bulunuyor. Ayrıca iPad Pro’da bulunan çift kamera ve LiDAR sensörü yerine arka tarafında sadece tek bir kamera var. Pro’nun yanı sıra manyetik, ikinci nesil Apple Pencil’ı destekleyen ilk iPad olması dikkat çekici ve aynı zamanda etkileyici ancak son derece pahalı Magic Keyboard ile de çalışabiliyor. Son olarak iPhone 12‘de de kullanılan bionic A14 işlemcisi kullanılıyor.

iPad Air, WiFi ve 64 GB depolama alanıyla 599 dolardan başlıyor; 749 dolara 256 GB’lık bir model de var. Her zaman olduğu gibi 130 dolar ilave bir bütçeyle Hücresel Veri desteği de eklenebilir.

İlk kez beş renkle satışa sunulacak, Renkler: gri, gümüş, pembe altın, yeşil ve mavi.

Apple Store