Sosyal Medya

iPhone

Apple’dan Bir Ücretsiz Tamir Hakkı Programı Daha, Bu Kez iPhone 8

Apple Arızalı iPhone 8 Logic Board'ları Ücretsiz Tamir Edecek. Ücretsiz Tamir Hakkında Kimler Faydalanabilecek?

 

Logic Board Arızalı iPhone 8 Sahiplerinin Dikkatine!

Apple Arızalı iPhone 8 Logic Board’ları Ücretsiz Tamir Edecek. Ücretsiz Onarıma uygun olan telefonlar Eylül 2017 ile Mart 2018 arasında satılan iPhone 8 Modelleri…

iPhone 8 ile ilgili çok fazla sorun bildirimleri ve bunun için açılan ücretsiz tamir programlarını duymadık ancak; Apple cuma günü Logic Board Replacement Program adıyla arızalı mantık kartlarına sahip, 2017 sonu 2018 başı satılan iPhone 8’lerdeki bu arızayı ücretsiz tamir edecek.

Eylül 2017 ile Mart 2018 arasında satılan iPhone 8’lerin “çok küçük bir yüzdesi” ilk altı aydan sonra; yeniden başlamaya, donmaya ve çalışmamaya yola açan bir üretim hatasına sahip.

Küçük bir yüzde bile olsa iPhone satışlarının büyüklüğünü düşünürseniz ciddi bir sayıya ulaşıyor. iPhone 7’lerin No Service hatası, iPhone 6 Plus Dokunmatik hastalığı gibi sorunlarla daha önce karşılaşmıştık.

Ücretsiz Onarım İmkanı iPhone 8 Plus ve başka bir iPhone modeli için geçerli değildir. Sahip olduğun iPhone 8’in ücretsiz Programa Dahil Olup Olmadığını buradan öğrenebilirsiniz.

iPhone 8 Logic Board Replacement Program Kontrol Et