Sosyal Medya

iPhone

Apple Bahar etkinliğini duyurdu, Yeni iPad ve Mac’ler bekleniyor!

Apple Bahar etkinliğini duyurdu, Yeni iPad ve Mac'ler bekleniyor! 20 Nisan 2021 Saat 20:00 'da online gerçekleştirilecek özel etkinliği canlı

Apple, “Baharı getirdik” sloganıyla tanıtım için e-postalar göndermeye başladı!

20 Nisan 2021 Saat 20:00 ‘da online gerçekleştirilecek özel etkinliği canlı izlemek isteyenler apple.com adresini kullanabilir.

Bu etkinliğin Apple’ın çevrimiçi son etkinliği olabilir.

Apple bu etkinlikle Baharı yeni modellerle karşılıyor. Beklentiler yeni iPad ve Mac’leri tanıtılacağı yönünde… Zamanlama dikkate alındığında özellikle kendi işlemcilerinde güç alacak yeni modellerle birlikte AirTag’ın da bu tanıtımda yer bulabilir.

Word of Apple’ın en son lansmanı, bir başka yüksek profilli etkinlik duyurusunu takip ediyor – şirket, bu ayın başlarında, 7-11 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Dünya Çapında Geliştirici Konferansı’nın art arda ikinci yıl tamamen sanal olacağını doğrulamıştı.

Muhtemelen en büyük değişiklikler masaüstü tarafına olacak

Apple geçen yaz 10. nesil Intel işlemcilerle yeni iMac’leri piyasaya sürmüş olsa da, tüm işaretler, ilk olarak gördüğümüz Apple Silikon yonga setlerinin daha güçlü sürümleriyle eşleştirilen pahalı Pro Display XDR monitörden esinlenerek 2021 için şık bir yeniden tasarıma işaret ediyor.

2021 iPad Pro tarafında ise fiziksel tasarımda bir değişiklikten ziyade iç tarafta yer alacak işlemcilerde ciddi güçlendirmelerin olması. Yükseltilmiş bir A14X yonga seti ve daha fazla parlaklık, daha derin siyahlar ve iyileştirilmiş kontrast oranları sunan yeni bir mini LED ekran dahil etmesi bekleniyor. Ayrıca yeni iPhone 12’lere uygun olacak şekilde 5G destekleri ve Thunderbold UBS-C portaları ile donatılmışta olabilir.

2012’den beri bir anlamda kaderine terk edilen iPad Mini tarafında ise, nihayet biraz daha büyük ekran güncellemesi alabilir. Bu ekranın 8 inç aralığında bir yerde olma ihtimalinde bahsedilse de kesin bir bilgi yok.

Tüm bu pandemi gündeminde sürpriz bir cihaz gelir mi? tam emin değilim. Ancak iPhone SE gibi daha farklı bir şeyler olsa fena olmaz…