Sosyal Medya

MacOS

Yeni Mac Pro 10 Aralık’ta Satışa Sunuluyor

Yeni Mac Pro 10 Aralık'ta Satışa Sunuluyor. Özel yapılandırmaların olması nedeniyle teslimatların uzun sürebilir. İşte detaylar...

Apple Yeni Mac Pro Siparişlerini Almaya Başlıyor

Yeni Mac Pro 10 Aralık’ta Satışa Sunuluyor. Yeni model Pro Display XDR monitör ile birlikte satın alınabilir.

Apple’ın yeni Mac Pro ve Pro Display XDR’si Haziran ayındaki WWDC 2019’da tam olarak duyurdu ancak  şimdi üst seviye donanımlar için ne zaman sipariş verebileceğinizi biliyoruz: 10 Aralık, Apple’ın müşterilere gönderdiği bir e-postaya göre (Twitter’da Marques Brownlee tarafından tespit edildiği).

Apple başlangıçta Mac Pro ve Pro Display XDR’nin bazen bu sonbaharda piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Kasım ayına gelindiğinde Bloomberg tarafından Apple’ın bu yenilenmiş Mac Pro’yu; Aralık’ta satışa sunulacağı belirtilmişti ancak bugünkü e-posta bunun gerçek bir tarihli ilk onayı oluyor.

Teknik olarak 10 Aralık tarihi Apple’ın vaat ettiği sonbahar sürüm penceresi içerisinde bir tarih. Kış resmi olarak 21 Aralık’ta başlıyor.

Özellikle, Apple’ın açıklama e-postası, Mac Pro ve Pro Display XDR’nin 10 Aralık’ta “siparişe hazır” olacağını söylüyor – çoğu kullanıcının özel yapılandırmalar sipariş etmesi muhtemel olduğu göz önüne alındığında, teslimatlar biraz daha uzun sürebilir.

Giriş seviyesi Mac Pro, size 32 GB bellek, sekiz çekirdekli bir Intel Xeon CPU; Radeon Pro 580X grafik kartı ve 256 GB SSD sağlayan 5,999 ABD Doları olarak belirlendi.

32 inçlik Pro Display XDR, 4.999 Dolar’dan başlıyor, ancak neredeyse 4.999 Dolarlık fiyata dahil olmayan (tartışmalı) 999 Dolarlık standını da satın almanız gerekecek.