Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Apple Care+ Yakında Türkiye’de!

Peki Apple Care+ nedir, ne işe yarar? Dünyada birçok ülkede hizmet veren Apple Care+ servisi yakında Türkiye'ye geliyor.

Peki Apple Care+ nedir, ne işe yarar? Dünyada birçok ülkede hizmet veren Apple Care+ servisi yakında Türkiye’ye geliyor.

AppleCare şefi Tara Bunch, yaptığı açıklamada iPhone ve iPad için Apple Care+ servisinde bazı yeniliklerin yapılacağını ve Apple Care+ servisinin yapılacak değişikliklerle uluslararası kullanıcılara daha kolay erişeceğini söyledi.

Apple Care+ Türkiye’ye geliyor!

Bu değişiklik sayesinde Türkiye’de yaşayan ancak ABD’ye seyahat eden birisi, bu ülkede iPhone veya iPad ile birlikte AppleCare+’ı da satın alırsa, kullanıcının aldığı cihaz otomatik olarak Türkiye’de de AppleCare+ ile kayıt altına alınmış olacak. Tabii ki servis, Türkiye’den de satın alınabilir olacak.

Apple Care+ nedir?

2011’de hizmete giren Apple Care+ servisi, kazara oluşacak zararlar için iPhone, iPad, iPod Touch ve Apple Watch sahiplerine destek veriyor. Örneğin bir kullanıcı 99 dolar karşılığında 2 yıllığına iPhone için Apple Care+ servisine üye olursa ve bu süre içerisinde iPhone’u zarar görürse bu kullanıcı iPhone’unu sadece 79 dolar ödeyerek yenisi ile değiştirebiliyor.

Şu an ABD’den Birleşik Krallık’a, Almanya’dan Çin’e birçok ülkede hizmet veren Apple Care+, artık Türkiye, İspanya ve Brezilya’yada da kullanılabilir olacak. Servisin kısa süre içinde bu ülkelere geleceği söylenirken net bir tarih verilmedi.