Sosyal Medya

iPhone

Apple ikinci el iPhone Satışına Resmen Başladı, 110 Dolar indirim

Apple ikinci el iPhone Satışına Resmen Başladı. Yenilenmiş ve işlem görmüş iPhone'lar 110$'a kadar indirimle satışa başladı.

Apple resmen ikinci el iPhone satışına başladı. Yenilenmiş ve işlem görmüş iPhone’lar 110$’a kadar indirimle satışa başladı.

Apple tamir görmüş iPhone’ları ABD online satış mağazasından satmaya başladı. Apple ikinci el iPhone, size çok daha ucuz ve garantili iPhone sahibi olmak için fırsat…

Apple’ın ilk kez ABD online satış mağazasından indirimli yenilenmiş iPhone satışına başladı. Genelde bir önceki modellerde çeşitli sebeplerle kullanıcılarından gelen muhtemelen işlem ve tamir görmüş 1 kaç aylık cihazlar indirimli olarak satılıyor.

Apple ikinci el iPhone satışına başladı!

Amerika Online mağazasında modele göre cazip indirimler var.  SIM kart kilitsiz 16GB iPhone 6s normal fiyatından 80$ daha ucuza 449 satılıyor. Aynı şekilde 64GB iPhone 6S Plus ise 589$ yani 110$ daha ucuza satılıyor.

Apple ikinci el iPhone Satışına Resmen Başladı, 110 Dolar indirim

Ancak iPhone 7 ve iPhone SE modelleri satılan ikinci el yenilenmiş iPhone modelleri arasında yok. Kim bilir belki bir kaç ay sonra onlarda olur.

Kullanılmış iPhone satın almak isteyenler için oldukça iyi bir alternatif . En Önemli kısmı ise 1 yıl garanti ve sıfır kutusunda gelmesi…Sizi tatsız sürprizlerden koruyacak.

Apple ikinci el iPhone Satışına Resmen Başladı, 110 Dolar indirim

Aynı satış Türkiye’de de bekliyoruz. Ben rekor satış yapacağı kanaatindeyim… Hem garantili , hem sıfır kutusunda hemde 110 dolar ucuz.. Haksızmıyım

Apple