Sosyal Medya

Android

LG G7 ThinQ Empatik AI Özelliğiyle Mayıs Ayında Tanıtılıyor

LG G7 ThinQ Empatik AI Özelliğiyle Mayıs Ayında Tanıtılıyor. LG G7 ThinQ Empathic AI Nedir? Empatik AI Nedir? LG G7 ThinQ Özellikleri Nelerdir?

LG’nin Yeni Amiral Gemisi G7 Mayıs Ayında Satışa Sunulacak

LG G7 ThinQ Empatik AI Özelliğiyle Mayıs Ayında Tanıtılıyor. LG G7 ThinQ Empathic AI Nedir? Empatik AI Nedir? LG G7 ThinQ Özellikleri Nelerdir?

LG’nin yapay zeka teknolojisi ThinQ ilk olarak koreli teknoloji şirketinin V30S modeli ile karşımıza çıktı. Şimdi LG, ThinQ özelliğinin LG’nin amiral gemisi G serisine de geldiğini doğruladı.

Yeni Amiral Gemisi G-Serisi 2 Mayıs’ta New York’ta, 3 Mayıs’ta ise Seul’de düzenlenecek etkinlikle duyurulacak.

G7 ThinQ Empatik AI Özelliğine Sahip Olacak! Empatik AI Nedir?

Şirketin duyurularına göre G7 ThinQ Empatik AI – Empathic AI özelliğine sahip olacak. Yani insan zihni gibi düşünebilme yeteneğine sahip olduğunu söyleyen bir yapay zekası olacak. 

Yine de cihazın selefinden yani LG V30S modelinden ne kadar iyi olduğunu görmek için resmi tanıtımı beklemek zorundayız. LG yeni amiral gemisi telefonun özelliklerini henüz açıklamadı ancak İsrailli haber sitesi YNET’e göre, iPhone gibi çentikli bir ekrana sahip olacak.

Yani LG G7 iPhone X benzeri çentikli bir ekrana sahip olabilir.

LG G7 ThinQ Özellikleri Nelerdir?

Söz konusu habere göre de, Qualcomm 845 Yonga setine sahip olacak ve iPhone X ve Klonlarından görmeye artık alıştığımız 6 inç OLED ekranlı LG G7 (NEO) adlı yeni bir akıllı telefon gösteriliyor.

YNET’in raporu, cihazın 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ya da 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile 16 megapiksellik çift kameraya sahip olabileceğini belirtilmişti.

Renk seçeneklerinde ise 5 renk söyleniyor.

  1. Aurora Black,
  2. Platinum Grey,
  3. Moroccan Blue,
  4. Moroccan Blue (Matte)
  5. ve Raspberry Rose.

LG