Sosyal Medya

iPhone

Apple, iOS 9.2 Public Beta 1’i Yayınlandı!

Apple, geçtiğimiz gün yayınladığı iOS 9.2 Beta 1 güncellemesinin halka açık sürümünü yayınladı.

Apple, geçtiğimiz gün yayınladığı iOS 9.2 Beta 1 güncellemesinin halka açık sürümünü yayınladı.

Apple, geliştiriciler için geçtiğimiz gün iOS 9.2 Beta 1 güncellemesini yayınlamıştı. Safari tarayıcısına yeni özellikler kazandıran iOS 9.2 Beta 1 güncellemesini sadece geliştirici hesabında UDID kaydı olan iPhone, iPad ve iPod touch 5. nesil sahipleri yükleyebiliyordu. Apple, iOS 9 ile başlattığı halka açık sürüm furyasına iOS 9.2’yi de dahil etti ve iOS 9.2 Public Beta 1 güncellemesini halka sundu.

1.4 GB büyüklüğündeki iOS 9.2 Public Beta 1 güncellemesini yüklemek için Apple Public Beta’sına üye olmanız gerekiyor.

iOS 9.2 Public Beta nasıl yüklenir?

Apple Beta Yazılım Programına Kayıt Olun
iOS 9 yüklemek için ilk yapmanız gereken Apple’ın Beta Yazılım Programına kaydolmak. Bunun için beta.apple.com adresine girip, Apple kimliğiniz ile oturum açmanız yeterli.

ios-92-public-beta1

iOS Cihazınızı Kayıt Edin

Apple Beta Yazılım Programına kaydolduktan sonra iOS sekmesinde yer alan enroll your iOS Device bağlantısına tıklayın ve açılan sayfadaki adımlara geçin.

Cihazınıza Gerekli Profili Yükleyin

Yedekleme ve yedeği arşivleme işleminizi bitirdikten sonra iOS cihazınızdan bu bağlantıya tıklayın ve gerekli profili iOS cihazınıza yükleyin. Bunun için bağlantıya tıkladıktan sonra ekranınızda karşınıza çıkacak adımları takip etmeniz yeterli.

iOS 9.2 Public Beta 1güncellemesini alan modeller

iOS 9.2 Public Beta 1 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.