Sosyal Medya

Genel

Apple Music Türkiye’de Çok Yakında!

Apple'ın yenilenen Web sitesi Apple Music'e yönelik ipuçları veriyor! Apple'ın çevrimiçi müzik hizmeti Apple Music, çok yakında Türkiye'de de kullanıma sunulabilir.

Apple’ın yenilenen Web sitesi Apple Music’e yönelik ipuçları veriyor! Apple’ın çevrimiçi müzik hizmeti Apple Music, çok yakında Türkiye’de de kullanıma sunulabilir.

Apple, WWDC 15 etkinliğinde çevrimiçi müzik hizmeti Apple Music ile karşımıza çıkmıştı. 30 Haziran günü yayınlanan iOS 8.4 güncellemesi ile kullanıma sunulan Apple Music, maalesef ki ülkemizde henüz kullanılmıyor.

Apple’ın resmi web sitesinde Apple Music için özel bir bölüm bulunuyor. Bu bölüme Türkiye’den giriş yapıldığında “Çok Yakında” ibaresi yer alıyor.

Apple, dün gece saatlerinde Web sitesinin tasarımında küçük değişiklikler yaptı. Apple, tasarım değişikliğinin yanında Apple Music bölümünde yer alan “Çok Yakında” ibaresini de kaldırdı. Bu ibarenin kaldırılması Apple Music’in çok yakında Türkiye’de de hizmet vereceğinin sinyallerini veriyor.

İlk 3 ay boyunca ücretsiz olan, daha sonra 9.99 TL aylık ücreti talep eden Apple Music, Türkiye’de sanatçıların telif haklarından dolayı hizmet veremiyor. Ancak Apple bu sorunu çözmüş gibi görünüyor. Bakalım Apple Music ne zaman ülkemizde kullanıma sunulacak? Bekleyip göreceğiz.

apple-music