Sosyal Medya

Mobil

Apple News Abonelik Hizmeti iOS 12.2 Beta Sürümünde Ortaya Çıktı

Apple News Abonelik Hizmeti Önizlemesi iOS 12.2 Beta Sürümünde ortaya çıktı. Apple Video,Music ve Haber içeriklerini bir paket içerisinde?

Apple Haber Akışı Hizmeti Aboneliği Başlatabilir! iOS 12.2 Beta Sürümünde Ortaya Çıkan Özellik!

Apple News Abonelik Hizmeti iOS 12.2 Beta Sürümünde Ortaya Çıktı.

Apple News Abonelik Hizmetinin bir ön izlemesi bugün 9to5Mac tarafından iOS 12.2 Beta geliştirici yapısında bulundu. The New York Times’ın Ekim ayındaki Apple News Uygulaması içinde kendi abonelik hizmetini başlatmaya yakın olduğu haber ile örtüşüyor. Ayrıca Apple geçtiğimiz yılın başlarında Texture adlı Netflix Dergileri olarak adlandırılan abonelik hizmetini satın alması da aslında böyle bir alt yapı için hazırlandığının bir göstergesiydi.

Apple News Magazines – Apple News Dergileri

Hizmet Apple News Magazines olarak adlandırılabilir ve abonelik ödemeleri iTunes üzerinden yapılabileceğini de gösteriyor. Henüz bu hizmet ile ilgili bir fiyat paylaşımı yok ancak bize referans olması bakımından Texture’nin hizmeti  aylık 9.99 Dolardan 200 Dergiyi takip edebiliyordunuz. Bunlara New Yorker ve Time’da dahil.

Tüm bunların yanındaThe Information haberine göre; Apple’ın bu Haber ve Dergi Hizmetinin yanında, video içeriği ve Apple Music hizmetlerinin de dahil olduğu bir üst paket üzerinde de çalıştığı söyleniyor.

TheVerge