Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Apple One abonelik paketi 30 Ekim’de başlıyor

Apple One abonelik paketi 30 Ekim'de başlıyor...Bireysel ve Aile planları 100'den fazla ülkede mevcut olacak, ancak Premier seviyesi yalnızca

Apple One abonelik paketi 30 Ekim’de başlıyor

Arcade, Music, TV+, iCloud ve daha fazlası…

Apple, Eylül ayındaki Watch etkinliğinde “Apple One” abonelik paketini resmen açıkladı. Bugün, şirketin üç aylık kazanç duyuruları sırasında Apple, Bloomberg’e hizmet paketinin yarın – 30 Ekim Cuma – başlayacağını açıkladı.

  1. Bireysel plan, ayda 14,95 ABD doları (14,95 £) karşılığında bir Apple Arcade, Apple Music, Apple TV + ve iCloud (50 GB) kombinasyonu sunuyor.
  2. Aylık 19,95 ABD Doları (14,95 £) karşılığında altı kişiye kadar bir Aile planı da muvcut, ancak aile paketi 200 GB iCloud saklama alanı içeriyor.

Aile planındaki bireysel kullanıcılar, her hizmete kendi hesapları ve kişiselleştirilmiş tercihleri ​​ile erişecek. Ayrıca, Apple’ın yeni duyurulan Fitness + ve News + aboneliklerini aylık 29,95 $ karşılığında Premier planı kapsamında hesabınıza ekleyebilirsiniz. Bu en pahalı seviye de ise ayrıca 2 TB iCloud depolama alanını olacak.

Bireysel ve Aile planları 100’den fazla ülkede mevcut olacak, ancak Premier seviyesi yalnızca News + ve Fitness + ‘nın kullanılabildiği bölgelerde yayınlanacak…Bu ülkeler Avustralya, Kanada, İngiltere ve ABD. Apple ayrıca bugün Fitness + ‘ın bu çeyreğin sonlarında satışa sunulacağını söyledi.