Sosyal Medya

iPhone

Apple Park’ta düzenlenecek iPhone 12’nin tanıtım tarihi belli oldu

Apple Park'ta düzenlenecek iPhone 12'nin tanıtım tarihi belli oldu. Apple yeni iPhone serisini duyuracağı tarihi resmi olarak duyurdu...

Zaman uçup gidiyor. Apple Park’ta Düzenlenecek Etkinliğin Tarihi Belli Oldu!

Apple büyük gün ile ilgili davetiyelerini göndermeye başladı. Büyük gün yaklaşıyor. Apple Park’tan gerçekleştirilecek
özel Apple Etkinlik apple.com adresinden online olarak yayınlanacak.

iPhone 12 tanıtım tarihi Türkiye saatiyle 15 Eylül 2020 Saat 20:00’de…

Özellikle 5G’nin damga vurmasını beklediğimiz ve Apple kendi standartlarını yükseltmesini beklediğimiz bu geleneksel Apple etkinliğinden neler bekliyoruz?

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro hakkında bilmek gerekenlerin hepsini daha önce yayınlamıştık. 

iPhone 12 Pro Serisi Nedir?

iPhone 12 ve iPhone 12 Max bir çok kişini satın alabileceği uygun fiyatlı amiral gemisi telefon olabilir ancak iPhone 12 Pro serisi için Apple’ın akıllı telefonlarından beklemeniz gereken tüm özelliklerin ve sınırların zorlandığı modeller olacağını söylemek gerekiyor.

Her zamanki gibi iki Pro modeli, A14 Bionic ve 6GB RAM’in yanı sıra 128GB, 256GB veya 512GB depolama alanlarını içeren ortak bir temeli paylaşıyor. iPhone 12 Pro’nun daha küçük iPhone 12 Max ile kabaca aynı boyutta ve 6.1 inçlik Süper Retina XDR ekran kullanması bekleniyor.

iPhone 12 Pro Max ise Apple’ın bu güne kadar ürettiği en büyük ekranlı iPhone modeli olabilir. Daha önceki iPhone modelleri 6.5 inçlik boyuttayken iPhone 12 Pro MAX 6.7 inçlik diyagonal boyutta olduğu söyleniyor. Ancak ekrana göre daha büyük hissettirmeyeceği de söyleniyor.