Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Apple Watch 8 Serisi 329 dolara düştü!

Apple'ın Watch serisindeki fiyat indirimleri devam ediyor. Baharın yaklaşmasıyla fitness aktiviteliri konusunda daha da sıkı çalışmak isteyenler için alabilecekleri en iyi akıllı saat alternatiflerinden birisi olan Apple Watch 8 Serisi'nin yurt dışı satış fiyatı şu anda 329$'a kadar düştü. 

Apple Watch 8 Serisi 329 dolara düştü!

Apple’ın Watch serisindeki fiyat indirimleri devam ediyor. Baharın yaklaşmasıyla fitness aktiviteliri konusunda daha da sıkı çalışmak isteyenler için alabilecekleri en iyi akıllı saat alternatiflerinden birisi olan Apple Watch 8 Serisi’nin yurt dışı satış fiyatı şu anda 329$’a kadar düştü.

Daha önce yüzde 18’lik bir indirim yapılan modellere, Midnight ve Product Red renkleri şu anda Amazon’da 329$’a satılıyor.

Şubat ayında 399$başlangıç fiyatı ile satışa sunulan modelin şu ana kadar gördüğü en iyi indirim şu anda. (70$ indirim) Bu satışa fiyatı elbette bahsettiğimiz renkleri ve 41mm’lik kordon seçenekleri için geçerli.

Apple’ın akıllı saatleri konusunda ciddi indirim süreçlerini başlatması aslında bir anlamda yeni modellerinde yavaş yavaş yaklaştığının habercisi aslında. Apple Watch 8 Serisinin kendisinden önceki modele göre çok fazla değişiklik olmamasına rağmen alınabilecek en iyi modellerden biri olduğu aşikar. Zira her zaman açık ekran özelliğine sahip bir model. Ayrıca Apple bu konudaki güçlü ekosistem desteği ile geliyor. Ayrıca acil durumlarda müdahale ekiplerine haber verecek çarpışma algılama özelliği de mevcut.

Elbette bu özelliklerin büyük bir bölümünü bir iPhone sahibiyseniz kullanabiliyorsunuz bu nedenle herkes için uygun bir model demek yanlış olur.

Yine de bu modelde aklı kalmış kullanıcılar için indirimlerin kapıda olduğunu söyleyebiliriz.