Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Apple Watch’un şarjı artık sorun değil

Mcdodo Apple Watch kablosuz şarj cihazı sayesinde, teknolojinin ve tasarımın tadını çıkaracaksınız. Üstelik pratik kullanımı, Apple Watch’un şarjı problem olmaktan çıkacak.

Apple Watch’un şarjı artık sorun değil

 

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, ürün portföyüne hayatı kolaylaştıracak yenilikçi ürünler eklemeye devam ediyor. Bu yaz boyunca tatilde, evde, iş yerinde yanınızdan ayırmayacağınız Mcdodo Apple Watch kablosuz şarj cihazı sayesinde, teknolojinin ve tasarımın tadını çıkaracaksınız. Üstelik pratik kullanımı, Apple Watch’un şarjı problem olmaktan çıkacak.

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, tüm iletişim ve acil şarj ihtiyaçlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Her yaştan insanın teknolojik aletlere ihtiyacı olduğu mottosuyla hareket eden Mcdodo, bu kez de şarj dayanma süreleri diğer akıllı saatlere göre daha kısa olduğu bilinen Apple Watch için hem pratik hem estetik bir çözüm sunuyor.

Apple Watch’unuzu uygun fiyata, hızlı şarj edin

Mcdodo’nun uzmanı olduğu kablosuz şarj konusunda geliştirdiği son ürünlerden biri olan Apple Watch Kablosuz Şarj Cihazı da estetik tasarımı ve ulaşılabilir fiyatıyla, Apple kullanıcılarına bambaşka bir şarj deneyimi sunuyor. Aşırı akım, aşırı ısınma ve aşırı şarja karşı korumalı olan şarj cihazı, nereye giderseniz yanınızda taşıyacağınız boyutuyla da ‘teknoloji iyi ki var’ dedirtiyor.

iPhone 15’le Şarj Olan Apple Watch Şarjı!

3,5W çıkış gücü olan cihaz, tüm Apple serisi saatlerle uyumlu çalışıyor. Apple Watch’unuzu yaklaşık 2 saat içinde tamamen şarj ederek, tam şarjla yaklaşık 18 saat kullanım süresi sunuyor.

Yerleşik güçlü mıknatısı ve güçlü emişi sayesinde saati düzgün tutmak için gerekli desteği veren şarj cihazı; USB-C konektörüyle dizüstü bilgisayarınızı, tabletinizi, şarj cihazınızı, güç bankanızı kablo gerektirmeden doğrudan bağlayabilme imkanı da sunuyor.

Bağlandığı bilgisayar ya da powerbank üzerinden kendini de şarj eden ve acil durumlarda mini boyutuyla yanınızda taşıyıp saatinizi şarj etmeye imkan veren cihaz ayrıca ters şarjı destekleyerek iPhone 15 üzerinden de şarj olabiliyor.

Mcdodo her yerde!

Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.

İndirimle birlikte 543 TL

 

Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra D&R, NJoy Store, Soylu AVM mağazalarında; ayrıca N11, Hepsiburada ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.

Ramazan Bayram boyunca Mcdodo.com.tr’de tüm ürünler yüzde 20 indirim kampanyasıyla sunuluyor. İndirimle birlikte fiyatı 679.90 TL olan Apple Watch Kablosuz Şarj Cihazı’nın fiyatı 543,92 TL’ye düşüyor.

 

www.mcdodo.com.tr