Sosyal Medya

iPhone

Apple yeni iPhone 13’leri tanıtacağı tarihi açıkladı!

Apple'ın yeni iPhone modeli "Olası iPhone 13" için çok fazla beklememiz gerekmeyecek zira 14 Eylül'de düzenlenecek etkinlikte yeni model karşımıza çıkıyor.

Apple iPhone 13 etkinliğini 14 Eylül’de gerçekleştirecek

Apple’ın yeni iPhone modeli “Olası iPhone 13” için çok fazla beklememiz gerekmeyecek zira 14 Eylül’de düzenlenecek etkinlikte yeni model karşımıza çıkıyor.

Apple, 14 Eylül’de 13:00 Doğu saati ile Türkiye saati ile ise 20:00’da bir “California Streaming” etkinliğini duyurdu.

Davet paylaşımı aslında pek fazla ipucu vermiyor ancak sunum sırasında görünebilecek yeni iPhone 13 ve diğer cihazlar için neler bekleyebileceğinize dair pek çok söylenti daha önce kulağımıza geldi.

Peki neler var?

iPhone 13 (veya adı ne olursa olsun), iPhone 12’nin daha ince bir evrimi olmaya hazırlanıyor gibi. Daha önce bildirildiğine göre, daha küçük bir çentik ve pürüzsüz 120Hz‘e kadar çıkabilen ve her zaman açık bir ekran içerecek.

Ayrıca, geliştirilmiş ultra geniş sensörler ve daha fazla görüntü sabitleme ile geliştirilmiş kamera setleri görebiliriz. Görünüşte zorunlu olan çip yükseltmesini (A15?) ve biraz daha büyük bir pili kapasitesi geliyor, ancak söylentilere göre uydu araması desteği belirli alanlarda acil kullanımla sınırlı olacak gibi.

Geri kalan diğer akıllı cihazlara gelince ise?

Bir Apple Watch Series 7, yeni iPhone’un yanı sıra yeniden tasarlanmış kasalar ve daha büyük ekranların yanı sıra geliştirilmiş performans ve kablosuz teknolojiyle birlikte piyasaya sürülebilir. Olası bir iPad mini yeniden tasarımı da dahil olmak üzere güncellenmiş iPad’leri de görebiliriz.

Benim beklentilerim arasında elbette yeni AirPod’lar var. Ben bu alanda iyi bir geliştirme bekliyorum. Bu arada yeni Mac’ler bekleyenler pek ümitlenmesin… Bu sonbaharda yeni MacBook Pro ve Mac mini modelleri yolda olabilir, ancak daha sonraki bir etkinliğe kadar bunları göstermek istemeyebilirler… Bende söylemesi…