Sosyal Medya

iPhone

Apple’ın yeni nesil CarPlay’i aracınıza daha iyi entegre olacak!

Gösterge paneli ekranları yakında iPhone ekranlarınızı yansıtırsa şaşırmayın! Apple, aracınızın bilgi-eğlence sistemi ile iPhone'unuz arasındaki formları ve işlevleri daha derinden birleştiren yeni nesil CarPlay uygulamasıyla sürüş deneyimini yeniden icat edecek tasarımlara sahip olacak.

Apple’ın yeni nesil CarPlay’i, aracınızın bilgi-eğlence sistemiyle daha iyi entegre olacak

Gösterge paneli ekranları yakında iPhone ekranlarınızı yansıtırsa şaşırmayın! Apple, aracınızın bilgi-eğlence sistemi ile iPhone’unuz arasındaki formları ve işlevleri daha derinden birleştiren yeni nesil CarPlay uygulamasıyla sürüş deneyimini yeniden icat edecek tasarımlara sahip olacak.

Şirket, uygulamanın bu yeniden tasarlanmış sürümünün tam olarak ne yapabileceği konusunda ağzını sıkı tutuyor. Bu duyuruların gelecek yıl daha sonra açıklanacağı da bildiriliyor ancak telefonunuzu kabin içi sistemlerin “çekirdeği” yapacaklarını bu tanıtımda ima edildi.

Şirkete göre, bu gelişmiş CarPlay araç içindeki birden fazla ekrana içerik ve bilgi kaynağı sağlayacak – Apple estetiğini telefonunuzda, evinizde ve yakında arabanızda düşünün – ayrıca radyo ve klima gibi kabin içi sistemleri doğrudan aracılığıyla kontrol edebildiğinizi… Hatta yakıt göstergenizi okuyabilmeniz için fabrikada ayarlanmış gösterge paneli ekranlarını kendi kullanıcı arayüzüyle değiştirebilirsiniz.

Kullanıcılar ayrıca çeşitli widget’lar, görünümler ve uygulamalarla ekranlarını kişiselleştirebilecekler,  İşte tamda  istenen CarPlay bu olsa gerek.