Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Artık PlayStation Now Oyunlarını Doğrudan PS4’ünüze İndirebilirsiniz!

Playstation Now aboneleri için Çevrimdışı Oynamanın Yolu Açıldı. Şimdi Playstation Now Aboneleri Oyunları doğrudan PS4'lerine indirebilecek.

PlayStation Now Oyunlarını Çevrimdışı Oynamak için PS4’üne İndirebilirsiniz!

Sony bugün PlayStation Now abonelerinin çevrimdışı oynamak için oyunları doğrudan PS4’lerine indirebileceklerini duyurdu. Şimdiye kadar Playstation Now Oyunlarını oynamak için sürekli çevrimiçi olmak zorunluluğu vardı.

Yeni Uygulama ile hemen hemen tüm PS Now oyunları çevrimdışı oynanabilecek.

Potansiyel olarak yüklenebilen oyunların kütüphanesi – Sony’nin “neredeyse” diyerek coşkun olmadığının varsayılması, büyük ölçüde boyutlandırılmış ve PS2 oyunlarının yerine getirildiğini görmek güzel.

Ancak burada küçük bir uyarı var. PS NOW aboneliğinizi doğrulamak için Çevrimdışı oyunu oynamak için iki günde bir internete bağlanmanız gerekebilir. Bu biraz garip olsa da durum şimdilik böyle.

PS Now için en büyük sorun iyi bir internet bağlantısı olma zorunluluğuydu bugüne kadar. En iyi oyunları oynamak için güçlü bir internet ağına ihtiyaç duymanız kaçınılmazdı. Çevrimdışı oynama aslında bu konudan muzdarip aboneler için ilaç niteliğinde olabilir.

PSNow hizmetinin en kötü tarafı aboneliğiniz bittiğinde tüm oyunlara erişiminiz kaybedersiniz.

TNW