Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Arzum Tech Brands Turkey’de üst üste üçüncü kez ‘En teknolojik marka’ seçildi

Arzum, NielsenIQ Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliğiyle gerçekleştirilen 'Tech Brands Turkey’de, ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisinde üçüncü kez üst üste Türkiye’nin en teknolojik markası seçildi.

Arzum Tech Brands Turkey’de üst üste üçüncü kez ‘En teknolojik marka’ seçildi

Arzum, NielsenIQ Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Tech Brands Turkey’de, ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisinde üçüncü kez üst üste Türkiye’nin en teknolojik markası seçildi.

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, ‘Tech Brands Turkey’de 2020 ve 2021’in ardından üçüncü kez üst üste Türkiye’nin en teknolojik markası seçildi. Arzum, NielsenIQ Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Tech Brands Turkey’de, ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisinde rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. NielsenIQ Türkiye, dijital bir yöntemle online anket uygulayarak, 40 ayrı kategoride Türkiye’nin en teknolojik markalarını belirledi. Araştırma, Türkiye temsili İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Bursa, Adana, Kayseri, Samsun, Trabzon, Erzurum, Malatya, Gaziantep olmak üzere 12 ilde 15-64 yaş arası 1000 kadın ve erkek ile gerçekleştirildi. Araştırma sonucunda belirlenen Türkiye’nin en teknolojik markaları, 22 Şubat’ta ‘Tech Day’ kapsamında IF Performance Hall Beşiktaş’ta düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

“Teknoloji, inovasyon ve tasarımı odağına alan, samimi, güvenilir bir markayız”

Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, Tech Brands Turkey’in teknoloji alanındaki tüketici marka algısını araştıran bir ödül programı olmasının ve kazananların; 40 farklı sektörde direkt tüketiciden alınan yanıtlar sonucu belirlenmesinin kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı. Yıldız;

“Çünkü Arzum olarak teknoloji, inovasyon ve tasarımı odağına alan, samimi, güvenilir bir markayız. Geliştirdiğimiz yeniliklerle tüketicilerimizin memnuniyetini her zaman daha üst seviyelere taşımaya çalışıyoruz. Portföyümüzü sürekli geliştiriyor, her türlü ihtiyaca cevap veren ürünler tasarlayarak onların hayatını kolaylaştırıyoruz. Tüketicisinin kalbine teknoloji, tasarım ve inovasyonla dokunan markalar, bunu eşsiz bir ürün deneyimiyle sundukları anda diğerlerinden ayrışarak marka sadakati anlamında da önemli bir aşama kaydediyor. Biz de bunun farkında olan bir marka olarak, gerek ulusal gerekse uluslararası trendleri takip ederek bunları müşterilerimizin ihtiyaçlarıyla harmanlıyoruz. Özellikle ‘Türkiye ve dünya pazarında nasıl fark yaratırız?’ noktalarını önemsiyor, inovasyon çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Emeklerimizin böyle anlamlı ödüllerle taçlandırılması bizi daha da motive ediyor” dedi.