Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe ile artık her evin bir akıllı bahçesi var!

Teknoloji ve inovasyonu tasarımla birleştirerek hayatımızı kolaylaştıran Arzum, Vahaa iş birliğiyle geliştirdiği yeni ürünü Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe’yi satışa sundu. Türkiye’de bir ilk olan Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe, evinizin her köşesinde topraksız tarım teknolojisiyle taze ve lezzetli yeşillik ve sebze yetiştirme imkânı sunuyor.

ARZUM x VAHAA İLE ARTIK HER EVİN BİR AKILLI BAHÇESİ VAR!

Şehrin merkezinde kendi yiyeceğinizi yetiştirmek istemez miydiniz? Teknoloji ve inovasyonu tasarımla birleştirerek hayatımızı kolaylaştıran Arzum, Vahaa iş birliğiyle geliştirdiği yeni ürünü Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe’yi satışa sundu. Türkiye’de bir ilk olan Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe, evinizin her köşesinde topraksız tarım teknolojisiyle taze ve lezzetli yeşillik ve sebze yetiştirme imkânı sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen küçük ev aletleri markası Arzum, şehirde yaşayan insanların kendi yiyeceklerini yetiştirebilmeleri için tasarlanmış topraksız tarım ekosistemi olan Vahaa ile işbirliği neticesinde satışa sunduğu yeni ürünü Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe ile evinizin her köşesinde taze ve lezzetli yeşillikler yetiştirme konforu sunuyor. Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisi ve topraksız tarım tekniği ile çalışan Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe, yılın 365 günü kolay ve sürdürülebilir üretim yapmanızı ve her mevsim taptaze yeşillikleri dalından toplayarak sağlıklı yemekler hazırlamanızı sağlıyor. Üstelik hiç kimyasal kullanmadan katkısız ürünler yetiştirirken, ihtiyacınız olan kadarını dalından kopararak sıfır atık oluşumuna destek verebilirsiniz.

Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe ile artık her evin bir akıllı bahçesi var!

Hemen yetiştirmeye başlayın..

Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe kolaylaştırılmış bir yetiştirme deneyimi sunmak adına tasarlandı. Vahaa mobil uygulaması ile hiçbir tarım bilgisine sahip olmayan biri bile ilk günden üretime başlayabilir. IOS ve Android işletim sistemleriyle uyumlu Vahaa mobil uygulama entegrasyonu ile bitki yetiştirme konusundaki tüm bilgileri ve tohumdan hasada tüm süreci kolayca takip edebilirsiniz. Mobil uygulama ile uzaktan erişerek bitkilerinizi kontrol edebilir, akıllı bahçe kontrol paneli ile ortam koşullarını ölçümleyebilir ve akıllı bildirim sistemi ile gerekli hatırlatmaları önceden alabilirsiniz.

İçerisinde aynı anda 6-18 adet bitki yetiştirebilen Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe, çimlenme, büyüme ve meyveleme ışık modlarıyla güneş ışığını taklit ederek bitkinizi en sağlıklı şekilde yetiştirir. Üzerinde yer alan tuş takımı ve dijital göstergesi ile kullanım kolaylığı sağlar. Üçüncü haftadan itibaren bitkilerinizi hasat edebilir, ürünlerinizi normal süresinden önce, hızlı bir şekilde yetiştirme deneyimine sahip olabilirsiniz. Arzum Vahaa Akıllı Bahçe ile hasat edebileceğiniz bitkileriniz için yapmanız gereken; sadece su ve besin eklemek için uygulamanızı takip etmek. Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe’de yer alan sıcaklık, nem sensörleri ve mekanik su seviyesi göstergesi gerekli uyarıları uygulama üzerinden haber vererek bu süreçte size yardımcı olacaktır. Rahatça birbirinden ayrılan parçaları sayesinde sepetler kolayca temizlenebilir. Akıllı Bahçe ile evinizde ufacık bir alan ayırarak arzu ettiğinizi yetiştirebilir, Vahaa uygulamasında yer alan tarifler ile yetiştirdiklerinizle birbirinde lezzetli sofralar kurabilirsiniz.

Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe ile artık her evin bir akıllı bahçesi var!

Ne yetiştirmek istersiniz?

Vahaa Ekim Kitleri içerisinde bulunan 6 adet tohum kapsülü ve bitki besinleri Akıllı Bahçe için özel olarak üretildi. Kıvırcık maruldan, Limon otuna, maruldan pazıya, reyhandan fesleğene, naneye kadar zengin çeşitlere sahip tohum kapsülleri Vahaa kitlerinde, karışık olarak kurgulandı. Fesleğen-Reyhan Kiti, Çıtır Marul Kiti, Renkli Pazı Kiti, Nane-Maydanoz Kiti ve Deneyim Kiti ile birçok çeşit kite sahip olmanız mümkün.

Teknoloji ve inovasyonu tasarım ile birleştirerek hayatın her alanında yaşamınızı kolaylaştırmak için çalışan Arzum, Vahaa işbirliği ile Türkiye’de satışa sunduğu yeni ürünü ile sürdürülebilir, taze ve lezzetli yeşillikleri kolayca evinizde yetiştirmenizi sağlıyor. ‘Ben de evde kişisel tarıma başlamak istiyorum’ diyorsanız Akıllı Bahçe’ye arzum.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında: 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 55 yıllık sektör birikimiyle ‘Sen dokunursun değişir dünya’ mottosuyla tasarladığı ürünleriyle, güvenilir ve yenilikçi bir marka. Türkiye ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 farklı ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilklere imza atarak küçük ev aletleri sektörüne yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görüyor. Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada prestijli ödüllerin sahibi olan Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını da misyon edindi. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzetler sunan Arzum OKKA’lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm oldu. 2019’un ilk yarısında Ducati birlikteliği ile ses getiren, tasarım ve performansın buluştuğu bakım serisi Ducati by Arzum ile erkeklerin kişisel bakımında da vazgeçilmez olan Arzum, bu pazarda büyümek için çalışmalarını sürdürüyor. 2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor talep gören halka arz ile gücüne güç katan Arzum, dünya markası olma hedefiyle yeni başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.