Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Sonbahar temizliğini Arzum Robotek X4’e bırakın!

Yazın geride kalması ve sonbaharla birlikte evlerde derinlemesine temizlik telaşı başladı. Tasarım ve ürünlerinde birçok ilke hayat veren Arzum’un akıllı robot süpürgesi Robotek X4, teknolojisiyle sonbahar temizliğini eğlenceye dönüştürüyor. 

Sonbahar temizliğini Arzum Robotek X4’e bırakın

Yazın geride kalması ve sonbaharla birlikte evlerde derinlemesine temizlik telaşı başladı. Tasarım ve ürünlerinde birçok ilke hayat veren Arzum’un akıllı robot süpürgesi Robotek X4, teknolojisiyle sonbahar temizliğini eğlenceye dönüştürüyor. 

Türkiye’nin önde gelen küçük ev aletleri markası Arzum’un teknoloji, tasarım ve günün ihtiyaçları odağında geliştirdiği akıllı robot süpürgesi Robotek X4,  4’ü 1 arada temizlik sistemi ile adının hakkını veriyor. Yan fırçalarıyla süpüren, döner fırçalarıyla tozları yakalayan, vakum ile derinlemesine temizleyen ve mop ile evi silen akıllı robot süpürge, evlerde dört dörtlük temizliğin kapılarını açıyor. Robotek X4, akıllı telefonlarla da kolayca kontrol edilebiliyor.  Akıllı Lidar Navigasyon Sistemi (LDS), sanal duvar oluşturma ve Carpet Boost gibi birçok teknolojisiyle birkaç tuşla evi baştan aşağı temizlemenize yardımcı oluyor.

En zorlu engellerin üstesinden kolayca gelebiliyor

2 santimetreye kadar tırmanma kabiliyetiyle en zorlu engellerin üstesinden kolayca gelebilen Robotek X4; halı, mermer ya da ahşap fark etmeksizin evlerin sonbahar temizliğini tümüyle üstleniyor. Silme, süpürme, vakum ve mop ile evleri tozlardan arındırıyor. Tüm evde uzun süre hissedilecek, dört dörtlük bir temizlik deneyimi yaşatıyor. Carpet Boost teknolojisiyle de halı üstünde emiş gücünü otomatik olarak artırarak, halıları derinlemesine temizliyor. Mopsuz alan özelliğiyle istenilen bölgeleri süpürerek alan ve zeminlere özel temizlik seçeneği sunuyor.

Temizliğin sınırlarını istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz

Akıllı Lidar Navigasyon Sistemi (LDS) ile evin haritasını çıkararak sonraki temizlikler için hafızasına kaydeden Robotek X4, Arzum Robot uygulaması üzerinden oda seçimine de imkan tanıyor. İstediğiniz bölgeye sanal duvarlar ve yasaklı alanlar oluşturarak temizliğin sınırlarını da size bırakıyor. Ayrıca robot süpürgenizi, evcil dostlarınız ya da onların su ve mama kaplarından da uzak tutabilirsiniz. Noktasal temizleme özelliğiyle sadece sizin belirlediğiniz bölgeleri temizlemesini de isteyebilirsiniz.

Şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor

150 dakikaya kadar kesintisiz bir şekilde çalışabilen robot süpürge, tüm evi tek seferde süpürüp siliyor. 2000 PA’lık yüksek emiş gücüne sahip,   Robotek X4’ün, 600 ml’lik toz haznesi en zorlu sonbahar temizliğinin dahi üstesinden geliyor. Hepa filtresi ile toz ve alerjenleri tutuyor, son derece sessiz çalışıyor. Temizlik sırasında kimseyi rahatsız etmiyor. Şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor ve şarjı dolduğunda temizliğe kaldığı yerden devam ediyor. Arzum, Robotek X4’e 4 yıl garanti veriyor.

Temizliğin vazgeçilmezi olacak Arzum Robotek X4’e Arzum satış noktalarından ve arzum.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.