Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

OKKA Rich Spin M ile Sütlü Türk Kahvesi ve Daha Fazlası

Arzum OKKA Rich Spin M klasik, sert, közde pişirme özellikleri ile bol köpüklü bir sütlü Türk kahvesi deneyimi sunuyor.

OKKA Rich Spin M ile Sütlü Türk Kahvesi ve Daha Fazlası

Türkiye’de bir ilk olan karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip Arzum OKKA Rich Spin M klasik, sert, közde pişirme özellikleri ile bol köpüklü bir sütlü Türk kahvesi deneyimi sunuyor. Çocukluğunuzun nostaljik lezzeti sütlü Türk Kahvesi ve zengin pişirme seçenekleri ile sevdiklerinizle Türk kahvesi keyfinizi ikiye katlayın.

Yenilikleriyle ilklere imza atan Arzum OKKA Ailesi’nin en yeni üyesi Arzum OKKA Rich Spin M ile çocukluğunuzun tadı sütlü Türk kahvesini sevdiklerinizle deneyimleyerek kahve keyfinize lezzet katın. Bağımsız bir araştırma şirketinin yaptığı çalışmaya göre Türkiye’de bir ilk olan Arzum OKKA Rich Spin M, karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip. Arzum OKKA Rich Spin M’in klasik, sert, sütlü ve közde Türk kahvesi seçenekleri ile her damak zevkine uyan kahve keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Arzum OKKA Rich Spin M, karıştırıcılı cezvesiyle sade veya sütlü Türk kahvenizi sizin yerinize karıştırarak tam kıvamında ve lezzetinde pişirir. Arzum OKKA Ailesi’nin diğer üyeleri gibi, közde Türk kahvesi keyfi için yavaş pişirme özelliği bulunan Arzum OKKA Rich Spin M, 5 fincan kapasitesiyle kalabalık aileler için de ideal. Arzum OKKA Rich Spin M’in karıştırıcı cezvesi sayesinde sütlü Türk kahvesinin yanı sıra salep, sıcak çikolata gibi tarifleri yapabilir ve ikram seçeneklerinizi artırabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz malzeme ve kokteyl şurupları kullanarak da farklı içecekler yapabilir, arzum.com.tr adresinde yer alan birbirinden farklı ve lezzetli tarifleri deneyebilirsiniz.

Akıllı Auto Brewing Altitude Detection sistemi ile bulunduğu ortamın ideal pişirme sıcaklığını tespit ederek dünyanın her yerinde aynı lezzette Türk kahvesi yapabilmenize olanak sağlayan Arzum OKKA Rich Spin M, pişirme süreçlerini bildiren sesli ve ışıklı uyarı sistemiyle sizi makinenin başında bekleme derdinden kurtarıyor. Arzum OKKA Rich Spin M’in karıştırıcılı ve paslanmaz metal cezvesi, tek parçalı özel iç yüzeyi ile makinenizin temizliği aşamasında da hayatınızı kolaylaştırıyor.

Çocukluğunuzun nostaljik lezzeti sütlü Türk Kahvesi keyfini yeniden yaşayacağınız ve Türk Kahvesi ile çeşit çeşit tarifler deneyimleyeceğiniz Arzum OKKA Rich Spin M’e tüm online mecralardan ve arzum.com.tr ‘den satın alabilirsiniz.