Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Asics’in 3D baskılı sandaleti “Actibreeze 3D” antrenman sonrası rahatlık!

3D yazıcıların artık hayatımızın her alanında yer almaya başladı. Normal sandaletlerin- terliklerin yerini tutar mı? bilinmez ama Asics'in bu yeni teknoloji sandaletleri Spor camiasına giriş yaptı bile...

Asics’in 3D baskılı sandaleti antrenman sonrası rahatlık sunuyor!

3D yazıcıların artık hayatımızın her alanında yer almaya başladı. Normal sandaletlerin- terliklerin yerini tutar mı? bilinmez ama Asics’in bu yeni teknoloji sandaletleri Spor camiasına giriş yaptı bile…

“Marjinal kazançların teorisi ve pratiği, toplamda çok büyük bir şey oluşturan yüzlerce küçük şeyi bulmak ve düzeltmektir.”

Asics, koşucuların – sporcuların pistte giydikleri kadar evdeyken giydikleriyle de kazanılacak bir çok şeyin olduğuna inanıyor. Özellikle yüklü antremanlar sonrasında vücudu soğutmayı ve nefes alabilirliği iyileştirmek için tasarlanmış bir kafes yapısına sahip delikli örgü gibi, bir çift 3D baskılı sandalet olan Actibreeze 3D‘yi geliştirdi.

Buradaki ana fikir, bir koşudan sonra ekstremitelerinizin fazla terlemesini ve gerilmesini engellemektir, böylece bir sonraki koşunuz için çok daha hazırlıklı olursunuz.

Bir kaç gün kullananlar ayakları serin ve kuru tutsalar bile mükemmel olmadıklarını söylüyor. Yine de bir terlik kadar hafif, kutusundan 350gr olarak çıkıyor. Tabanları biraz daha kalın tasarlanmış, ancak ayağı iyi kavradığı söyleniyor.

 

Modeldeki 3D kafes, mevcut maksimum miktarda “adım rahatlığı” sağlamak için tasarlanmış, bu da oldukça kalın bir taban anlamına geliyor. Yürürken her adımda sizi yukarı sıçratan bir his veriyor. Uzun süre kullanım için uygun olmayabilir belki ama markanın özellikle spor sonrası kullanım hedefi ile örtüşebilir.

Yaygınlığını hep birlikte göreceğiz, ayrıca Asics Actibreeze 3D, şirketin web sitesinde 80 $ bir fiyatla listeleniyor… Seçili pazarlarda bu yılın sonuna doğru satışa sunulacak.