Sosyal Medya

Donanım

ASKAYNAK SUPERMIG 355SP® ile Kaynakta Yenilikçi Çözümler

Lincoln Electric Türkiye, kaynak sektöründeki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Yenilikçi ve güçlü ASKAYNAK SUPERMIG 355SP® Kaynak Makinesi ile endüstriye yepyeni bir soluk katıyor.

Lincoln Electric Türkiye, ASKAYNAK SUPERMIG 355SP® ile Kaynakta Yenilikçi Çözümler Sunuyor

 

Lincoln Electric Türkiye, kaynak sektöründeki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Yenilikçi ve güçlü ASKAYNAK SUPERMIG 355SP® Kaynak Makinesi ile endüstriye yepyeni bir soluk katıyor.

 

Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi ürünü ASKAYNAK SUPERMIG 355SP®, teknolojik üstünlüğü ve kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çekiyor. İnvertör teknolojisi sayesinde enerji tasarrufu sağlıyor. Sağlam yapısı sayesinde ağır çalışma şartlarında yüksek dayanım ve üstün performans sergiliyor. Özellikle, alüminyum gibi yüzeyinde yoğun oksit tabakası bulunan malzemelerin kaynağında mükemmel sonuçlar elde etmek için tasarlanmış olan pulse teknolojisi, ASKAYNAK SUPERMIG 355SP’nin öne çıkan önemli fonksiyonlarından biri olarak dikkat çekiyor. Sahip olduğu bu teknoloji, malzeme üzerindeki oksiti parçalarken nüfuziyetin oluşmasını sağlıyor ve sıçrantı olmadan kaynak yapmayı mümkün kılıyor.

ASKAYNAK SUPERMIG 355SP® Kaynak Makinesi, Lincoln Electric’in uzun yıllara dayanan deneyimini ve mühendislik ustalığını bir araya getirerek, sahip olduğu birçok özellik ile endüstri standartlarını yeniden tanımlıyor;

  • Yüksek Performans: Yüksek güç kapasitesi, her türlü kaynak işleminde üstün performans sağlıyor
  • Akıllı Teknoloji: Sinerjik ve pulse özellikleri, kaynak işlemlerini daha hassas ve verimli hale getirirken, tek bir tuşa basarak hızlı ve kolay kaynak yöntemi seçimi sunuyor
  • Dayanıklı Tasarım: Endüstriyel şartlara dayanacak şekilde tasarlanan ağır çalışma koşullarında bile sağlam ve güvenilir performans sunuyor.
  • Kullanıcı Dostu: Ergonomik tasarımı ve kullanıcı dostu kontrol paneli ile kullanıcıların işlerini kolayca halledebilmelerini sağlıyor.
  • Çeşitli Uygulamalar: Geniş uygulama yelpazesi sayesinde, genel imalat sanayinden ağır sanayiye kadar her alanda mükemmel sonuçlar veriyor.

Profesyoneller İçin Öncü Çözüm

ASKAYNAK SUPERMIG 355SP®, ağır çalışma koşullarında bile en yüksek performansı sağlarken, profesyonellerin beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Endüstriyel şartlara uygunluğu ve çeşitli uygulama olanaklarıyla sektörde bir adım daha öne çıkıyor. Lincoln Electric Türkiye, müşterilerine en iyi çözümleri sunma konusundaki kararlılığını sürdürerek, yenilikçi ürünlerle endüstriyel kaynak sektöründe öncü konumunu koruyor.

Lincoln Electric Türkiye’nin yeni teknolojileri ile tanışmak ve demo taleplerini ileterek yerinde deneyimlemek için lincolnelectric.com.tr adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.