Sosyal Medya

Donanım

ASUS, Red Dot Tasarım Ödülleri 2021’de 37 ödüle layık görüldü

ASUS, olağanüstü tasarıma sahip ürünleriyle 37 ödül almaya hak kazandı. ASUS, böylece bir yıl içinde kazanılan Red Dot ödülü sayısında kendi rekorunu kırmış oldu.

ASUS, Red Dot Tasarım Ödülleri 2021’de 37 ödüle layık görüldü

ASUS, tasarım alanında dünyanın en prestiji yarışmalardan biri olan Red Dot 2021 Ödülleri’nde, 37 ürünüyle tasarım ödülü almaya hak kazanarak, yenilikçi ve mükemmelliyetçi tasarım konusunda taviz vermeyen yaklaşımını bir kez daha ortaya koydu.

Tasarım alanındaki çeşitliliği ve kaliteyi artırmak amacıyla 1955 yılından bu yana dünya genelinde düzenlenen Red Dot Tasarım Ödülleri 2021 sahiplerini buldu. Tasarım kalitesi ve inovasyon derecesi gibi süreçler kapsamında değerlendirilen markalar arasında yer alan ASUS, olağanüstü tasarıma sahip ürünleriyle 37 ödül almaya hak kazandı. ASUS, böylece bir yıl içinde kazanılan Red Dot ödülü sayısında kendi rekorunu kırmış oldu.

ASUS’un, dizüstü bilgisayarları, kurumsal bilgisayarları, gaming dizüstü bilgisayarları ve aksesuarları, anakartları, grafik kartları ve ekranlarından oluşan ürünleriyle kazandığı ödüller, inovatif ve olağanüstü ürün tasarımlarıyla müşteri deneyimine verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Red Dot Tasarım Ödülleri 2021’e 60 ülkeden başvuru gerçekleşti

Tasarım konusunda uluslararası bir kalite simgesi olarak kabul edilen Red Dot Tasarım Ödülleri; en iyi ürünlerin değerlendirildiği ‘Ürün Tasarımı’, yeni ürünlerin değerlendirildiği ‘Tasarım Konsepti’ ve tasarımcıların, ajansların ve şirketlerin değerlendirildiği ‘Markalar ve İletişim Tasarımı’ olarak üç ana kategoride düzenleniyor. Pandeminin gölgesinde gerçekleşen ve uluslararası tasarım uzmanlarından oluşan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilen Red Dot Tasarım Ödülleri’ne 60 ülkeden 7.800 başvuru gerçekleşti. Ödül almaya hak kazanan ürünler, inovasyon seviyesi, işlevsellik, resmi kalite, uzun ömür ve ergonomi gibi kriterler göz önüne alınarak belirlendi.

ASUS Baş Tasarımcısı Mitch Yang: “ASUS ekibiyle gurur duyuyorum”

ASUS’un bu yıl da tasarım konusunda prestijli ödüllere layık görülmesine dair konuşan ASUS Baş Tasarımcısı Mitch Yang;

“Yaratıcı sürecin en başından itibaren kullanıcıların ihtiyaçlarını ve tercihlerini dikkate alan tasarım felsefesiyle, keyifli ve güçlendirici deneyimler sunarak, müşterilerde memnuniyet yaratan yenilikçi ürünler geliştirmeye çalışıyoruz. Bu yıl Red Dot tarafından yeniden takdir edilmekten onur duyuyoruz. Ve bu yeni rekoru kıran tüm ASUS ekibiyle gurur duyuyorum ” dedi.

Red Dot Kurucusu ve CEO’su Prof. Dr. Peter Zec ise;

“Red Dot Award: Product Design 2021’in kazananları özellikle bu yıl oldukça etkileyiciydi. Ürünlerin tasarımı hem estetik hem de işlevsellik açısından mükemmeller. Bu kadar güçlü rakiplerin yarıştığı bir alanda galip gelmek ve jürimizin beğenisini kazanmak kolay değil. Dolayısıyla ödül alanları  başarılarından dolayı içtenlikle tebrik ediyorum” dedi

Red Dot Tasarım Ödülleri 2021’de Ödül Alan ASUS Ürünleri

Dizüstü Bilgisayarları Gaming aksesuarları Ekranlar
ASUS ZenBook Duo/Pro Duo ROG Gladius III serisi ProArt Ekran PA148CTV
ASUS VivoBook 14 X415 ROG Claymore II Wireless Gaming Klavye ProArt Ekran PA328CGV
Kurumsal Dizüstü Bilgisayarları ROG Falchion Wireless Gaming Klavye ASUS ZenBeam Latte L1
ASUS BR1100 Series ROG Kunai 3 Gamepad
ASUS Chromebook Flip CX5 ROG Ryujin II 240
ASUS Chromebook Detachable CM3

 

Anakartlar
Kurumsal Bilgisayarlar ROG Maximus XIII Extreme
ASUS Commercial Chromebox 4 ROG Strix Z590-E Gaming WiFi
ASUS Chromebox 4
Grafik Kartları
Gaming Dizüstü Bilgisayarları ROG Strix GeForce RTX™ 3080
ROG Flow X13 TUF Gaming GeForce RTX™ 3080
ROG Strix Scar ROG Strix LC Radeon™ RX 6800 XT