Sosyal Medya

Donanım

Asus ROG, Matrix GeForce RTX™ 4090 ekran kartını bağış amaçlı açık artırma çıkardı

Bazen dilekler gerçekleşir: ROG ve Make-A-Wish International tamamen benzersiz bir ROG Matrix GeForce RTX 4090 ekran kartını bağış amacıyla açık artırmaya çıkardı.

ASUS ROG, Matrix GeForce RTX™ 4090 ekran kartını bağış amaçlı açık artırmaya çıkararak dilekleri gerçekleştiriyor.

 

Bazen dilekler gerçekleşir: ROG ve Make-A-Wish International tamamen benzersiz bir ROG Matrix GeForce RTX 4090 ekran kartını bağış amacıyla açık artırmaya çıkardı.

 

ROG Matrix GeForce RTX 4090’ın piyasaya çıkışını kutlamak isteyen ASUS Republic of Gamers (ROG), Make-A-Wish® International ile iş birliği yaparak NVIDIA CEO’su tarafından imzalanmış bir Matrix GeForce RTX 4090 ekran kartını açık artırmaya çıkardı. Açık artırmaya katılanlar PC oyunculuğu tarihine geçecek bu benzersiz parçayı alabilmek ve dünyanın her yerinden hasta çocukların dileklerini yerine getirebilmek için birbiriyle yarıştı.

Gerçekten büyüleyici bir ekran kartı

ROG Matrix GeForce RTX 4090 çok özel bir parça. Bu su soğutmalı GPU, grafik işlemci üzerinde sıvı metal termal bileşik kullanılan ilk ekran kartı olma özelliğine sahip. Kart bu sayede piyasadaki tüm RTX 4090 modelinden daha yüksek frekanslara çıkabiliyor. Yüksek akış hızlı bir pompaya, ekstra kalın 360 mm radyatöre ve papatya dizilimi halinde kullanılabilen üç fana sahip olan Matrix, gücü ve lüksü başka hiçbir kartta görülemeyecek biçimde birleştiriyor. ROG açık artırmaya katılan ve çalışarak kazandıkları gelirlerini bu benzersiz karta ve ardında yatan daha büyük amaca ayırmak isteyen herkese tek tek teşekkürlerini iletiyor. Açık artırmada daha ilk günde kartın değeri 10.000 ABD dolarına ulaştı.

Ancak açık artırmanın sonunda yalnızca bir kişi bu karta sahip olabilecekti. Kazanan kişi 16.000 ABD doları teklifle, PC donanım efsanesi ve ROG’nin yakın dostu Roman “der8auer” Hartung oldu. 15 yılı aşkın süredir son teknoloji soğutma çözümlerinde öncü olan Der8auer aynı zamanda bir hız aşırtma uzmanı ve Thermal Grizzly şirketinin CEO’su. Thermal Grizzly yüksek performanslı termal macunları ve üst düzey PC soğutma çözümleriyle biliniyor. Der8auer bu benzersiz ROG Matrix GeForce RTX 4090 hakkında şunları söyledi: “Uzun süredir Matrix kartlarının koleksiyonunu yapıyorum ve bu son derece özel ROG Matrix 4090 modelini koleksiyonuma kattığım için çok mutluyum. Elde edilen gelirin Make-A-Wish gibi çok büyük bir amaca hizmet eden bir kuruma gitmesi de ayrıca mutluluk verici.”

Daha büyük bir amaç için oyun

Make-A-Wish International, 40 iştiraki üzerinden 6 kıtada 50 ülkede çocukların yardımına koşuyor.  Bir dilek, kritik hasta olan çocuklara ve ailelerine en çok ihtiyaç oldukları anda umut ve neşe getirebiliyor. Make-A-Wish International Başkanı ve CEO’su Luciano Manzo, “ROG’ye bu açık artırmaya sponsor oldukları için minnettarız ve katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Cömert teklifiyle kazanan Bay Hartung’a da ayrıca teşekkürü borç biliriz. Desteğinizle, dünyanın her yerinde kritik hasta olan çocukların hayatlarını değiştirecek dileklerini gerçekleştirebileceğiz.” şeklinde konuştu.

Tüm ROG ekibi de PC tarihinin bir parçası haline gelen bu parçayı kazanan der8auer’e tekrar tebriklerini iletiyor.