Sosyal Medya

Donanım

ASUS’tan kurumlara rakipsiz üstünlük sağlayan yeni çözümler

ASUS, güçlü donanım özellikleriyle dikkat çeken yeni çözümleri Expertbook B5 (B5602C), Expertbook B5 Flip (B5602F) ve ilk expert serisi iş istasyonu olan Expertbook B6 Flip’i (B6602F) tanıttı.

ASUS’tan kurumlara rakipsiz üstünlük sağlayan yeni çözümler

ASUS, kurumların iş yükünü en hafife indirmek için geliştirdiği Expertbook serisine yeni çözümler ekledi. Serinin ilk mobil iş istasyonu Expertbook B6 Flip, ve en hafif 16 inç dizüstü bilgisayarları Expertbook B5 ve B5 Flip, İFA Fuarı’nda görücüye çıktı.

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, BUSINESS serisiyle şirketlerin tüm dizüstü, masaüstü ve all-in-one (hepsi bir arada) bilgisayar ihtiyaçlarını uçtan uca karşılamaya devam ediyor. Serinin amiral gemisi niteliğindeki Expertbook ile kurumlara rakipsiz üstünlük sağlayan ASUS, güçlü donanım özellikleriyle dikkat çeken yeni çözümleri Expertbook B5 (B5602C), Expertbook B5 Flip (B5602F) ve ilk expert serisi iş istasyonu olan Expertbook B6 Flip’i (B6602F) tanıttı.

Serinin yeni üyeleri ExpertBook B5 dizüstü bilgisayarlar ve ExpertBook B6 mobil iş istasyonu, 12. Nesil Intel Core i9 işlemci, Intel vPro Enterprise ve Essentials desteği, kurumsal güvenlik için isteğe bağlı TPM 2.0 yongası gibi güçlü donanım özellikleriyle zorlu işlerin üstesinden gelebilmeyi vadediyor. Çevreye ve geleceğe son derece duyarlı olan serinin yeni üyeleri, enerjide verimlilik ve düșük güç tüketiminin göstergesi olan ENERGY STAR® sertifikasının yanı sıra, Elektronik Ürünleri Çevre Açısından Değerlendirme Aracı (Electronic Product Environmental Assessment Tool-EPEAT) tarafından layık görülen Gümüş derecesiyle, üretiminde çevre üzerindeki etkisini azalttığını da kanıtlıyor. Dayanıklılık testlerinden başarıyla geçen her üç cihaz da MIL-STD 810H ABD askeri standart sertifikasına sahip. Cihazlarda, mevcut ek özellikler arasında, net sesli iletişim için iki yönlü AI gürültü engelleme, fiziksel bir web kamerası gizlilik kalkanı ve Intel WiFi 6E bağlantısı desteği yer alıyor.

ExpertBook B5 modelleri, Intel Arc A350M bağımsız grafik kartı ve 40 GB RAM, RAID desteği ve ultra hızlı WiFi 6E gibi son teknolojilerle donatıldı.

Hareket halindeki profesyoneller için tasarlandı

Sürekli hareket halindeki çalışanlar düşünülerek tasarlanan ASUS ExpertBook B5 ve ExpertBook B5 Flip bilgisayarlar, aşırı esneklik ve iş üretkenliği için 16:10 boyutlarında geniş bir 16 inç ekrana sahip. OLED ekran avantajına sahip ExpertBook B5 modelleri; %100 DCI-P3 renk gamı, derin siyahlar ve sinema sınıfı canlı renkleriyle ultra net bir görüntüleme sunuyor. Minimalist kasası ve yalnızca 1,4 kg ile hafifliğin sınırlarını zorlayan ExpertBook B5, ASUS tarafından üretilen en hafif 16 inç dizüstü bilgisayarı.

İhtiyaca göre, esnek bir kullanım imkanı da sunun ExpertBook B5 Flip ise, 360° dönebilen tasarımı ile tablet, çadır, stand ve geleneksel modlarda kullanılabiliyor. Hızlı şarj sağlayan kalemi ise yuvasında 15 saniyelik şarjla 45 dakika boyunca kullanım imkanı sunarak kullanıcılarına her an not alma, belge imzalama ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak için fırsat sunuyor.

 

B6 Flip, görselliğe önem veren yaratıcılar için biçilmiş kaftan

ASUS ExpertBook B6 Flip, mimarlar, mühendisler ve ürün tasarımcıları gibi kullanıcıların ve profesyonellerin ihtiyaç duyduğu performansı sunan üst düzey bir mobil iş istasyonu olarak tasarlandı. Kapsamlı şirket içi testlerden geçen ExpertBook B6 Flip, 3ds Max®, MicroStation® ve Vectorworks® dahil olmak üzere dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinin profesyonel uygulamalarıyla çalışmak üzere onaylı.

Dönebilen ve dokunmatik 16 inç ekranlı ExpertBook B6 Flip, gücünü Intel Core i9-12950HX işlemci ve profesyonel NVIDIA® RTX™ A2000 8 GB grafik kartından alıyor. Cihaz, termal tasarımı sayesinde, 135 watt güçte (55 W CPU ve 80 W GPU), serin, sessiz ve yüksek performansta rahatça çalışma imkanı sunuyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra, kullanıcıları NVIDIA Dynamic Boost 2.0 desteğiyle performansı daha da ileri götürebiliyor. NVIDIA RTX A2000’e kadar yerleşik 8 GB grafik, ExpertBook B6 Flip’in gerçek zamanlı ışın izleme ve hızlandırılmış yapay zeka ile iş akışlarını dönüştürerek kullanıcıların gerçekçi görüntüler oluşturmasına, zorlu yapay zeka uygulamalarını kullanmasına veya sürükleyici VR ortamları oluşturmasına olanak tanıyor.