Sosyal Medya

Android

Avengers Temalı OnePlus 6 Hindistan’da Satışa Sunuyor

Avengers Temalı OnePlus 6 Hindistan'da Satışa Sunuyor. OnePlus, yakında düzenlenecek etkinlikle tanıtılacak olan OnePlus 6'nın Avengers temalı sürümünde Marvel ile ortaklık kurduğunu doğruladı.

OnePlus, Avengers Temalı OnePlus 6’yı Hindistan’da Satışa Sunuyor.

Avengers Temalı OnePlus 6 Hindistan’da Satışa Sunuluyor.

OnePlus, yakında düzenlenecek etkinlikle tanıtılacak olan OnePlus 6’nın Avengers temalı sürümünde Marvel ile ortaklık kurduğunu doğruladı. Şirketin yeni amiral gemisi, geçen yılki Star Wars temalı OnePlus 5T‘de olduğu gibi, muhtemelen Hindistan pazarına özel olacak.

OnePlus’ın Marvel Studio ile iyi bir ilişkisi var. Şirket Hindistan gibi güçlü bir pazarda iyi bir marketin yapmak için bu tip özel sürümlere başvuruyor.

OnePlus’ın yetkilisi Android Central‘a verdiği bilgide;

“Şirketin Marvel Studios’la kurduğu ilişki, yıllar boyunca kendi toplumundan elde ettikleri kalıcı sevginin ve desteğin ötesine geçme amacının bir tezahürüdür” denildi.

Avengers Temalı OnePlus 6 Ne Zaman Gelecek?

Avengers temalı OnePlus 6 görselleri henüz yok, zaten OnePlus 6‘nın da kendisi henüz resmi olarak tanıtılmadı. Çentikli bir ekranı ve Snapdragon 845 işlemcisi ve suya dayanıklı IP67 standarlarında geleceğini biliyoruz. Ancak Marvel’in Avengers: Infinity War – Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı ‘nın 27 Nisan’da Hindistan ile birlikte Amerika’da sinema salonlarında yer alacağını düşünürken; yakında yeni özel yapım OnePlus 6’yı görebiliriz.