Sosyal Medya

Android

OnePlus 9 Pro’da kavisli ekran ve Note 20 benzeri kamera çıkıntısı!

OnePlus 9 Pro'da kavisli ekran ve Note 20 benzeri kamera çıkıntısı. OnePlus yeni amiral gemisinde 8T'deki düz ekran yerine kavisli bir ekran.

OnePlus 9 Pro’da kavisli ekran ve Note 20 benzeri kamera

OnePlus’ın mevcut amiral gemisi OnePlus 8T‘deki düz ekranın yeni amiral gemisi modelinde görmeyi düşünenler yanılıyor olabilir. Zira şirket kavisli bir ekranla OnePlus 9 Pro’yu duyurabilir.

OnLeaks ve Voice, OnePlus 9 Pro’nun ilk görüntüleri olduğunu iddia ettiği görselleri yayınladı ve bu tasarım, 8 Pro‘nun kavisli ekran yüzeyini koruyor gibi görünüyor – beğenin ya da beğenmeyin, gösterişli ekran geri gelebilir. Bununla birlikte, biraz daha küçük 6.55 inçlik bir panele sahip olacağı da bildirildi, bu nedenle 9 Pro’nun 6.7 inçlik öncülerinden daha kolay kullanılması mümkün olabilir.

Kamera tarafında ise Note 20 benzeri bir çıkıntı içerisine dört adet kamera gelebileceğini yada yerleştirilebileceğini görebiliyoruz. Söylentilerin en önemlilerinden birisi de Qualcomm’un yeni nesil Snapdragon 800 serisi yongalarının kullanılabileceği. Bu güncellenmiş kamera sensörleri ile birlikte 5G desteğinin de söz konusu olacağını gösteriyor.

OnePlus 9 Pro’nun önümüzdeki mart ayında duyurmasını bekliyoruz. Pandemi sürecinde bu tür tanıtım tarihlerini tahmin etmekte zor aslında… Ancak şirketin 6 ayda bir yeni model stratejisinin devam ettiğini de söyleyebiliriz…Bu neden fazla yeni modelin bir an önce tanıtılacağını düşünüyorum…