Sosyal Medya

Genel

BABALAR GÜNÜ’nde Hediyeniz bir tutam UMUT olsun!

SosyalBen Vakfı’nın Babalar Günü’ne özel hazırladığı ‘Canım Babam Paketi’ ile sevdiklerinizi mutlu ederken çocukların yeteneklerini keşfetmelerine destek olabilirsiniz

BABALAR GÜNÜ’NDE HEDİYENİZ UMUT OLSUN

SosyalBen Vakfı’nın Babalar Günü’ne özel hazırladığı ‘Canım Babam Paketi’ ile sevdiklerinizi mutlu ederken çocukların yeteneklerini keşfetmelerine destek olabilirsiniz

Taşımalı eğitimin uygulandığı bölgelerde yaşamını sürdüren çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için ulusal ve uluslararası saha çalışmalarıyla 45.000’i aşkın çocuğun yüzünü güldüren SosyalBen Vakfı bünyesindeki SosyalBen Store’da özel günlerde hediye alternatifleri sunuyor. Vakıf, İyiliğe Açılan Mağaza SosyalBen Store’da satışa çıkan özel paket ile daha çok çocuğun gülümsemesini sağlamayı amaçlıyor.

Babalar Günü aracılığıyla yetenek keşfi yolculuğunda çocukların ellerinden tutmak isteyenler için hazırlanan Canım Babam Paketinin içerisinde spiralli siyah defter ve tohumlu tükenmez kalem bulunuyor.

SosyalBen Store üzerinden satışa sunulan duygu yüklü paketlerden elde edilen gelir, 7-13 yaş arası çocukların dünyadan sorumlu bireyler olarak yetişmeleri amacıyla SosyalBen Vakfı tarafından yapılan eğitim ve saha çalışmalarına destek için kullanılacak.

Babalar Günü’nde babalara ve baba gibi hissedenlere verilecek en güzel hediyenin bir çocuk mutluluğu olduğuna inananlar aşağıdaki link ile Canım Babam Paketi’ne kolayca ulaşabilirler.

Shopier linki

SosyalBen Store hakkında: 

SosyalBen Store, SosyalBen Vakfı’nın çalışmalarına bütçe oluşturmak amacıyla kurulan, çeşitli ürünlerin yer aldığı satış mağazasıdır. Ürünlerin tamamı gönüllüler ve destekçiler tarafından tasarlanmakta olup, SosyalBen Store ürünleri arasında Hakan Sabancı tasarımı hoodieler, Bensu Soral tasarımı parfümlü çoraplar, Emre Yusufi imzalı defterler, kalın kapaklı defterler, spiralli defterler, küçük not defterleri, şemsiyeler, kupalar, tohum kurşun, tükenmez kalemler, Iphone telefon kılıfları, çok amaçlı çantalar, plaj çantaları ve bez çantalar yer almaktadır.
SosyalBen Store’da satılan her ürün SosyalBen Vakfı’nın saha çalışmaları esnasında gerçekleştirdiği yaratıcı yazarlık, resim, müzik, dans, spor, oyun, icat, kısa film ve fotoğrafçılık atölyelerinin daha çok çocuğa ulaşılmasını sağlamaktadır.