Sosyal Medya

Genel

Babalar Gününe Özel Seçenekler Canon’dan

Babalar günü hediyenizi henüz almadıysanız ve karar vermekte güçlük çekiyorsanız Canon'un Babalar gününe özel seçeneklerine göz atmayı unutmayın

Babalar günü hediyenizi henüz almadıysanız ve karar vermekte güçlük çekiyorsanız Canon’un Babalar gününe özel seçeneklerine göz atmayı unutmayın

ilindiği üzere Haziran’ın üçüncü haftası Babalar Günü olarak kabul ediliyor. Haziran ayının üçüncü pazarında kutlanılan Babalar Günü, bu sene ayın 21’ine denk geliyor. Yani diğer bir değişle eğer babanız için henüz hediye almadıysanız ya da seçim yapmakta zorlanıyorsanız önünüzde 11 gün gibi bir süre kalmış durumda.

canon_eos-760d

Babanızı Mutlu Edecek, Profesyonel Bir Hediye; EOS 760D

Eğer hediye seçiminde zorluk çekiyorsanız Canon’un, Babalar Günü’ne özel seçeneklerine de göz atmanızı tavsiye ederiz. Şayet fotoğraf çekmekten hoşlanan bir babanız varsa ona canlı renkler ve net odak sunan bir EOS 760D hediye edebilirsiniz. EOS 760D hem fiyatıyla sizi fazla zorlamayacak, hem de babanızı fotoğrafçılık alanın profesyonel bir seviyeye taşıyacaktır.

EOS 760D’nin saliselik anları bile asla kaçırmayan, 5 kare/sn sürekli çekim modu ile babanız aksiyon dolu anları dahi yakalayacak. En özel anları her türlü çekim kompozisyonuna uyum sağlayan 19 çapraz tipte AF nokta sistemi sayesinde kusursuz netlikte ölümsüzleştirecek. EOS 760D’nin kolayca eşsiz videolar yaratma imkanı tanıyan yaratıcı video modu seçeneklerini babanız çok sevecek.

pixma-ink-efficient-e484

Fotoğrafları Ölümsüzleştirmeyi Seven Babalara

Fotoğraflarını ölümsüzleştirmeyi seven babalar içinse Canon PIXMA E484 unutulmaz bir hediye olacak. PIXMA E484, tasarruflu baskı ve kartuşun yanı sıra; tarama, faks özelliklerine de sahip. Şık, ultra küçük bir tasarım sunan PIXMA E484, akıllı telefon ve tabletlerden hızlı ve kolay kablosuz yazdırma seçeneği ile babanızın en büyük yardımcısı olacak.