Sosyal Medya

Otomobil

Bayram öncesi ikinci el araç piyasası hareketlendi

BiTeklifAt uygulaması kurucularından İsmail Konur, Kurban Bayramı öncesi otomobil pazarında dikkat çeken hareketlenmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayram öncesi ikinci el araç piyasası hareketlendi

Alışveriş ihtiyacının arttığı özel günler, e-ticaret siteleri için büyük önem taşıyor. Bu dönemde hareketlenen piyasalar beraberinde çok sayıda sektörü de canlandırırken, doğru stratejiler ile ilerleyen e-ticaret siteleri cirolarını katlayabiliyor. 

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan BiTeklifAt uygulamasının kurucularından İsmail Konur, Kurban Bayramı öncesi pazarda yaşanan hareketlenmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Bayram öncesinde ikinci el araba ve motor satışlarına olan talebin arttığını belirten Konur, özellikle ikinci el otomobil kategorisinde ciddi artış yaşandığının altını çiziyor. 30 yılı aşkın koleksiyonluk modeller ve ikinci el araçlar, ilk sıralarda yer alıyor. Bu kategoride fiyatlar ise, 51 bin TL’den 1 milyon TL’ye kadar uzanıyor.

Yenilikçi bir açık artırma deneyimi ile online alışveriş yapma imkanı sunan BiTeklifAt, güvenli ödeme ve kargo özelliği ile kullanıcılarını baştan sona mükemmel bir alışveriş yolculuğuna davet ediyor.

Özel günlerde hareketlenen sektörlerin başında gelen e-ticaret, beraberinde çok sayıda piyasayı da canlandırıyor. Sıfır veya ikinci el ürünlerin açık artırma ile alınıp satıldığı online bir pazaryeri olan BiTeklifAt uygulaması kurucularından İsmail Konur, Kurban Bayramı öncesi otomobil pazarında dikkat çeken hareketlenmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

BiTeklifAt uygulaması kurucularından İsmail Konur

En çok talep, Ege ve Marmara Bölgesi’nden

İlan ekleyenlerin büyük bir çoğunluğun Ege ve Marmara Bölgesi’nde yaşadığının altını çizen Konur, “En çok ilgi gösterilenler arasında, 30 yıllık modeller ve ikinci el araçlar yer alıyor. Bu kategoride fiyatlar ise, 51 bin TL’den 1 milyon TL’ye kadar uzanıyor” açıklamasında bulundu.

Aracınızı yüksek fiyatta göstermeyin

Açık artırma sisteminin, kullanıcılara çok sayıda fayda sağladığının altını çizen Konur, satıcılara araçlarını doğru fiyata satmaları konusunda şu tavsiyelerde bulundu:

“Aracınızı açık artırmaya çok yüksek fiyatlardan veya çok düşük fiyatlardan eklemeyin Satmayı düşündüğünüz bir fiyat aralığı var ise, ondan daha düşük bir fiyata ekleyin ve açık artırmanın keyfini çıkarın. Ayrıca, aracınızı satarken çok yavaş olmayın ve gelen teklifleri mutlaka değerlendirin. Uygulama içerisinde diğer ilanların önüne geçmek için, öne çıkarma paketi de satın alabilirsiniz.”