Sosyal Medya

Kripto Para

Binance’ten Bir İlk: Geleneksel Varlık İşlemi Yapanlar İçin VIP Avantajları

Binance, kripto ve geleneksel varlık işlemi yapan yeni kullanıcılara, Binance VIP Programına katılmaları için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Binance’ten Bir İlk: Geleneksel Varlık İşlemi Yapanlar İçin VIP Avantajları

 

  • Binance, kripto ve geleneksel varlık işlemi yapan yeni kullanıcılara, Binance VIP Programına katılmaları için eşsiz bir fırsat sunuyor.
  • Kullanıcılar, iki işlem platformundaki hacimlerini birleştirerek Binance VIP statüsü ve avantajlarına erişebiliyorlar.
  • Binance VIP Programı, yüksek hacimli kullanıcılar için rekabetçi ücretler, özel çözümler, özel kampanyalar ve etkinlikler, ayrılmış hesap teminatı ve deneyimli VIP ekibi tarafından destekleniyor.

Binance, kripto para birimleri ve geleneksel varlıklar arasında köprü kurma vizyonunu desteklemek için VIP Davet Programını genişletti. Program, diğer platformlarda kripto veya geleneksel varlık işlemi yapan yeni kullanıcılara, Binance VIP Programına katılmaları için eşsiz bir fırsat sunuyor. 28 Şubat 2024 tarihinde başlayan yeni program, kullanıcıların iki işlem platformundaki hacimlerini birleştirerek Binance VIP statüsü ve avantajlarına erişmelerini sağlıyor.

Binance VIP Programı, geleneksel varlıkları yüksek hacimde işlem yapanlara yönelik olarak sunulan endüstrideki ilk program olurken, kripto para birimleri ve/veya geleneksel varlıklarda 30 günlük toplam spot veya vadeli işlem hacmine sahip olan ve Binance VIP Programındaki ilgili işlem hacmi gereksinimlerine eşdeğer olan yeni kullanıcılar programa katılmaya davet ediliyor. Programa başvuran uygun kullanıcılar anında, diğer borsalarda sahip oldukları işlem hacimleriyle Binance’de hak ettiklerinden bir VIP seviyesi yukarıya yükseltilirken, iki ay boyunca seçkin gereksinimleri karşılayarak ek VIP yükseltmeleri ve avantajları için hak kazanabilecekler.

Binance VIP Programı, yüksek hacimli kullanıcılar için çok çeşitli ayrıcalıklı hak ve avantajlar sunarak işlem deneyimini optimize etmek için tasarlandı. Bunlar arasında rekabetçi VIP ücret yapıları ve indirimleri, özel çözümler, özelleştirilmiş ve esnek işlem yapılandırmaları, özel sektör kampanyaları ile etkinliklerine özel davetler yer alıyor. Binance VIP kullanıcıları, kendilerine ayrılmış anahtar hesap teminatına sahip olurken, kripto alanında uzmanlaşmış kişiler ile TradFi uzmanlarından oluşan, yüksek hacimli müşterilere hizmet etme konusunda onlarca yıllık sektör lideri deneyime sahip Binance VIP ekibi tarafından destekleniyor.

Binance VIP & Kurumsal Başkanı Catherine Chen,

“Binance VIP Programı, Kripto ve Geleneksel Varlık Piyasalarını Birleştiriyor”

Kripto para birimleri benimsenmeye devam ettikçe, yüksek hacimli ve gelişmiş kullanıcılar için en iyi deneyimi sunmaya kararlı olduklarını belirten Binance VIP & Kurumsal Başkanı Catherine Chen, Binance VIP Programı ile ilgili olarak,

“Bitcoin spot ETF’lerin başarılı listelenmesi ve bunlara gelen sermaye girişleri, yalnızca kripto para birimleri için açık bir piyasa talebi olduğunu göstermekle kalmıyor, aynı zamanda geleneksel varlık ile dijital varlık arasındaki herhangi bir boşluğun kapanmakta olduğunu da gösteriyor. TradFi ve kripto uzmanlarından oluşan küresel VIP ve Kurumsal ekibimiz, VIP kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılama ve üst düzey, uçtan uca hizmet sağlama konusunda uzmanlığa sahip. En son VIP Davet programı genişletmemizde, geleneksel varlık platformlarının yüksek hacimli kullanıcılarının kripto para birimlerine giriş engelini azaltmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Binance, geçtiğimiz Kasım ayında başlattığı, kurumsal yatırımcıların işlem teminatlarını itibari para birimiyle üçüncü taraf bir bankacılık ortağı nezdinde tutmasına imkan veren, kripto sektöründe türünün ilk örneği bir üçlü bankacılık düzenlemesini başarıyla sürdürmeye devam ediyor. Üçlü bankacılık düzenlemesi, sektördeki tüm kurumsal yatırımcıların karşı taraf endişelerini gideren, geleneksel finans piyasalarında yaygın olan bir çerçeveyi kopyalayan, yatırımcıların riski daha iyi yönetmelerine ve kripto varlık tahsislerini ölçeklendirmelerine izin veren bir risk yönetimi çözümü. Binance’in sunduğu yeni VIP Davet Programı fırsatı, en büyük kripto borsasının geleneksel ve dijital varlık piyasaları arasında köprü kurma ve yeni bir kurumsal ve yüksek hacimli yatırımcı dalgasını karşılama konumunu destekliyor.

Binance’in yeni VIP Davet Programı Fırsatı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler https://www.binanceinstitutional.com adresini ziyaret edebilir.